Θέμης Μουμουλίδης: «Εγκρίθηκαν τρία σημαντικά έργα αθλητικών υποδομών σε Κοζάνη και Εορδαία»

18 Σεπτεμβρίου 2018
14:49

Τρία σημαντικά αθλητικά έργα συνολικού ύψους 584.000 ευρώ, εγκρίθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.(Από τον Δεκέμβριο του 2017).Τα έργα αυτά έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Τα εγκεκριμένα έργα αναλυτικά:

1. Aντικατάσταση συνθετικού τάπητα [ταρτάν] ΔΑΚ Κοζάνης. Έργο ύψους 400.000 ευρώ.

2. Γήπεδο 5Χ5 στην Τ.Κ. Αναρράχης Εορδαίας. Έργο ύψους 138.000 ευρώ

3.Τοποθέτηση μόνιμου αθλητικού δαπέδου [παρκέ] στο κλειστό Γυμναστήριο Άνω Κώμης. Έργο ύψους 46.000 ευρώ.

Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, λόγω μνημονίων, η Κυβέρνηση συνεχίζει να προτάσσει την χρηματοδότηση έργων που στηρίζουν την ελληνική περιφέρεια, σε όλους τους τομείς.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, ενημέρωσε πως επιθυμεί να επισκεφτεί άμεσα την Π.Ε.Κοζάνης , για ενημέρωση και σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς και αθλητικούς παράγοντες της περιοχής, με σκοπό την βελτίωση και ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τέλος,

διευκρινίζεται, πως τα εν λόγω έργα , αποτελούν προϊόν πρωτοβουλιών αποκλειστικά της Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού και συγκεκριμένα των Δημοτικών αρχών Κοζάνης και Εορδαίας.

16 σχόλια

  • Πες μας καμιά δική σου……ενέργεια και δικό σου έργο αυτό τη μας το λες το έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό!!!!!!! Ή σε δλειά να βρισκόμαστε χαχαχα!!!

  • Τα δελτία τύπου του Μουμουλίδη και του Λευτέρη για τα έργα του Δήμου, βγαίνουν με διαφορά λίγων λεπτών, πολύ πιθανόν να τα γράφει το ίδιο άτομο. Ο Λευτέρης δεν παραλείπει κάθε φορά να τον ευχαριστεί και νσ του φιλεί το χέρι. Αλλαξο……. πολιτικές και συμπόρευση του “ανεξάρτητου” Δημάρχου και του βουλευτή “απεσταλμένου” στην περιοχη μας.

    • Ότι κάποιος μπορεί να βοήθησε για να γίνει αυτό το έργο μάλλον δεν σου περνάει μάλλον από το μυαλό; Γιατί φυσικά δεν ενδαφέρεσαι για να αλλάξει το ταρτάν αλλά για τα πολιτικά, αυτά μας έφαγαν

  • Οι χολες κατα του Μουμουλιδη δειχνουν αυτο που λεει ο σοφος λαος «οσα δεν φτανει η σλεπου τα κανει κρεμασταρια» περαστικα σε ολους

  • “Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, λόγω μνημονίων, η Κυβέρνηση συνεχίζει να προτάσσει την χρηματοδότηση έργων που στηρίζουν την ελληνική περιφέρεια, σε όλους τους τομείς”.
    Αλήθεια έχουμε ακόμη μνημόνια? Δεν βγήκαμε από αυτά? Γιατί πανηγυρίζαμε στις 20 Αυγούστου? Προς τι το ταξίδι στην Ιθάκη του πρωθυπουργού?
    ΕΛΕΟΣ.

  • Άμα είστε άσχετοι μην μιλάτε.Ποτε δεν είπε ότι θέλει να γίνει υπουργός.Το ότι τρέφεται χολή για κάποιον που είναι άξιος είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το δείτε εκτός αν σας βάζουν κάποιοι άλλοι και γράφετε ετσι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.