kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, στα Σέρβια, να στηρίξει ένα συνδυασμό που θα κερδίσει το δήμο Σερβίων – Βελβεντού

19 Σεπτεμβρίου 2018
10:55

 

Αγάπιος Γαβριηλίδης (υποδιοικητής της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας), Χιονία Ανδρεάδου (δημοτική υπάλληλος),  Πολυδεύκης Λιάκος, Χρήστος Ελευθερίου & Βασίλης Κωνσταντόπουλος είναι τα ονόματα που “έπεσαν” στο τραπέζι της συζήτησης, την περασμένη Κυριακή 16/9, στη συνεδρίαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων – Βελβενδού. Αυτό που ειπώθηκε, ξεκάθαρα, παρουσία του συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης, Κώστα Πασσαλίδη, είναι πως, κατόπιν διαβούλευσης και συζήτησης, με όλα τα προαναφερόμενα πρόσωπα, θα στηριχθεί εκείνη η υποψηφιότητα που μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, το Μάιο του 2019.  

Η Χύτρα

 

 

 

6 σχόλια

    • Μα δεν έχει στελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελάχιστοι είναι οι οργανωμένοι και γι αυτό ψάχνεται στο άλλους χώρους. Σκέψου πως εκτός από τον Πολυδεύκη όλοι οι άλλοι είτε είναι είτε ήταν ΠΑΣΟΚ.

  • Επίσημη γραμμή του κόμματος είναι πως ο δήμος θα σπάσει σε δύο δήμους. Πώς γίνεται να στηρίξουν υποψήφιο που θα διεκδικήσει τον ενιαίο δήμο? Ποια στελέχη του συριζα κοροϊδεύουν το Βελβεντό? Οι βουλευτές που αντιμετωπίζουν το λαό στην κάλπη ή τα κομματικά που διορίζονται?

  • Άφου έπεσε και του πρώην Δημάρχου να τον χαίρεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ….

    Με συμπαθάτε αλλά ο Λιάκος δεν στηριζει επιλογές ΣΥΡΙΖΑ ο άνθρωπος είναι στην ΛΑΕ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.