kozan.gr: Σχόλιο αναγνώστη: Διπλοπαρκαρίσματα στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Πτολεμαΐδας – Πού είναι η δημοτική αστυνομία; (Φωτογραφίες)

19 Σεπτεμβρίου 2018
10:30
Σημερινή εικόνα. Διπλοπαρκαρίσματα στο χώρο της λαϊκής αγοράς της Πτολεμαΐδας – Πού είναι η δημοτική αστυνομία;

 

10 σχόλια

  • Εσύ μάλλον δημόσιος υπάλληλος εισαι.. Και που να παρκαρει ο κόσμος? Οι άνθρωποι μια μέρα έρχονται να μην βγει το μεροκάματο? Πανηγύρι και λαϊκή θέλουμε λίγο τζέρτζελο..

    • Και εσύ μάλλον είσαι ένας από αυτούς που διπλοπαρκάρουν. Ο κόσμος να παρκάρει σε σημεία που δεν ενοχλεί. Και όχι να μην βγει το μεροκάματο, ούτε τζέρτζελο να γίνεται, αν είναι να ενοχλούμαστε από τον κάθε που παρκάρει όπου γουστάρει!!!!!!!!!

      • Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε αλλά κάποιες μερες μπορεί να είμαστε πιο ανεκτικοί όπως την τέταρτη και δεν μιλάμε για όλη την πόλη και όλες τις μέρες.

    • Κι εσύ σίγουρα είσαι μπούφος. Και μετά μας φταίνε οι δήμαρχοι. Πού να παρκάρει ο κόσμος σε μια μεγαλούπολη σαν την Πτολεμαΐδα. 1 χλμ απόσταση από το γήπεδο μέχρι το υδραγωγείο. Τράβα ρε από δω.

      • Μπούφος είσαι εσύ!!!! Ε όχι μεγαλούπολη η Πτολεμαΐδα, τι να πουν μετά άλλες πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ.; Και σιγά μην είναι 1 χιλιόμετρο η απόσταση γήπεδο – υδραγωγείο. Αυτές τις κουτοπονηριές αλλού φιλαράκι, γιατί σε μένα δεν πιάνουν. Και “τράβα ρε από δω” να πεις την θεια σου!!!!!!!!!!! Θρασύτατε!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.