Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης-Γρεβενών: Εξαγγελία Κινητοποιήσεων των Μηχανικών ΤΕΙ

20 Σεπτεμβρίου 2018
11:55

Εξαγγελία Κινητοποιήσεων των Μηχανικών ΤΕΙ.

39 σχόλια

    • Φίλε έχεις βγει έξω απο το χωριό σου;;; Γιατι σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο Μηχανικος θεωρείτε αυτός που εχει σπουδάσει τουλάχιστον 3 χρόνια σπουδων!! Μόνο στο Ελλαδισταν έχουμε ΤΕΙ με 4 χρόνια σπουδων και Πολυτεχνείο με 5 !!! Ο 5ος χρόνος εξωτερικό θεωρείτε master! Όπως πλέον εδώ και λιγο καιρό και στην Ελλάδα!!! Μπορείς να διαβάσεις και την νομοθεσία!
      ΥΓ: γιατι τα παιδια που έρχονται με πτυχιο bachelor απο το εξωτερικό και 3 χρονια σπουδων γράφονται στο ΤΕΕ….;;;;;;; Και τα παιδια των ΤΕΙ με 4 χρονια σπουδων ειναι εκτός;;;;;

        • Έχεις δίκιο φίλε αλλα η τεχνολογια με το Τ9 που γράφουμε εδώ μας εχει καταστρέψει…. Και το Αττικής εχει γραφτεί Ατικης . Αλλα η ορθογραφία ειναι το λιγότερο με αυτά που γίνονται σε αυτήν την χώρα.

    • Εδω λετε μηχανικους τους αρχιτεκτονες που χαμπαρι δεν εχουν απο Μηχανικη. Σχεδιαστες και εικαστικοι ειναι οι ανθρωποι και καρπωνονται τον τιτλο τζαμπα μαγκες.

    • Εσυ μπορεί να μας θεωρείς υπομηχανικους αλλα το υπουργειο παιδείας εχει διαφορετική γνωμη !!!! Για άλλη μια φορά ….αδιάβαστος είσαι!!! Δεν έμαθες για το Πανεπιστημιο Δυτικής Ατικης και τις συνενώσεις τμημάτων;;;;; Δεν πληροφορήθηκες οτι το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το Πανεπιστημιο Δυτικής Μακεδονίας θα συνενωθούν ;;; Άντε απάντησε ξανά για να σου στείλω και τα ΦΕΚ να τα διαβάσεις μπας και το πιστέψεις…..

    • Ενω εσυ με ενα χρονο παραπανω δηλαδη στο πεμπτο ετος εγινες μηχανικος. Αλλου αυτα. Συμφωνω πως εκανες δυσκολοτερα πραγματα αν σπουδασες Ελλαδα: Θεσνικη η Αθηνα (οχι ομως κι αλλου) αυτο ομως δε σημαινει ουτε οτι ειμαστε ισοι,ουτε οτι θα με πατας στο κεφαλι μεχρι να πεθανω παιρ οντας μου τα επαγγελματικα δικαιωματα. Δικαια πραγματα. Εχουν δει τα ματια μας πολλους σκραπες απο ΑΕΙ και πολλους εξαιρετους ΤΕ μηχανικους. Σταματειστε λοιπον αυτη την καραμελα φαταουλες.

    • Το υπουργειο παιδείας εχει αποφασίσει συνενωσεις σχολών!!! ΤΕΙ με Πανεπιστήμια!
      Δες Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΔΑ) είναι από τις 2 Μαρτίου 2018 με την ψήφιση του N.4521/2018 “Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και άλλες διατάξεις” – ΦΕΚ Α’ 38/2018το νέο πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας.

  • Ο καθενας να κρινεται στη δουλεια του απο αυτο που μπορει να κανει. Αυτο γινεται εξω. Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονηρου. Μια ζωη το ΤΕΕ κυβερνουσε αυτο τον τοπο. Ας δει τι μας κουβαλησε απο τις Ρουμανιες και τις Βουλγαριες αλλα ακομη κι απο Αμερικη λιγοι ηρθαν ικανοι μηχανικοι. Ηρθαν πολλα πτυχια σκαρτα που αναγνωριστηκαν χωρις αντικρυσμα γνωσεων.

  • Σύμφωνα με την καινούργια νομοθεσία του υπουργείου παιδείας και το πανεπιστημιο Δυτικής Ατικης ισχύουν τα παρακάτω:

    γ) Τα Τμήματα Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ (ΤΕΙ Αθήνας), Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ (ΤΕΙ Πειραιά) και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ (ΤΕΙ Πειραιά) συγχωνεύθηκαν στο νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΠΔΑ.

    δ) Τα Τμήματα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ των ΤΕΙ Αθήνας και ΤΕΙ Πειραιά συγχωνεύθηκαν στο νέο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΠΔΑ.

    ε) Από τη συγχώνευση του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (ΤΕΙ Αθήνας) και του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕ (ΤΕΙ Πειραιά) προκύπτει το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του ΠΔΑ.

      • Ναι οκ αφού το θες εσυ θα πούμε οτι δεν δίνουν δικαιώματα μηχανικού !!!!! Και το ΑΠΘ που θα συνενωθεί με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αφού το θες εσυ ούτε και αυτο θα δίνει επαγγελματικά δικαιώματα !!!!

        Αν βρεις πουθενά οτι δεν εχουν επαγγελματικά δικαιώματα μπορείς να μας το στείλεις να το δούμε και εμείς !!!! Με στοιχεία όμως ….και ΦΕΚ και αποφάσεις όπως σου στέλνουμε και εμείς!!!!

  • Έλεος με τους τειτζηδες παιδια…μπαινουν απο επαλ απο τεχνικα λυκεια και εχουν και απαιτησεις…οι πιο πολλοί ουτε το ονομα τους δεν ξερουν να γραφουν…γιναμε ολοι ισια και όμοια

  • Μισό λεπτό ρε παιδιά, οι ΤΕ λετε δεν έχουν γνώσεις, η Τεχνική Υπηρεσία της πόλης λειτουργεί με περισσότερους ΤΕ παρά ΠΕ και περνάνε από τα χέρια τους τόσα έργα πχ νέα βιβλιόθηκη, εκέι
    οι ΤΕ δεν στέρουνται γνώσεων? Ή είναι καλοί γιατί οι ΠΕ τους δίνουν καλές οδηγίες??? θα μας τρελάνετε? όλα γίνοντα για τα λεφτά, όταν δίνουμε τα 50 στο ΤΕΕ είμαστε καλοί έχουμε γνώσεις για να κάνουμε αυτα τα λίγα
    που μας αφήσατε να κάνουμε (αυθαίρετα, ενεργειακούς επιθεωρητές..)

  • Ρε παιδιά για να ρωτήσω αυτο το Σαΐνη ο πρωθυπουργός της χώρας που λεει οτι τελείωσε το Μετσόβιο απο πιο κράτος ήρθε με μεταγραφή ? Μήπως απο την Βουλγαρία ; Αλλα βέβαια αφού η μισή διοίκηση του ΤΕΕ κατέχει υπουργικές θέσεις και εξυπηρετεί τη συντεχνία του ΤΕΕ ολα καλά !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.