kozan.gr: Σχόλιο αναγνώστη: Σκουπίδια στο ΔΑΚ Πτολεμαίδας (Φωτογραφίες)

20 Σεπτεμβρίου 2018
22:39

Σας στέλνω φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατούσε στο ΔΑΚ Πτολεμαίδας σήμερα Πέμπτη στις 19:44. Μια εικόνα χιλιες λέξεις.

 

 

 

9 σχόλια

  • Και τι άλλαξε τώρα που το έστειλες στο kozan? Ότι τι τώρα? Καλό θα ήταν να μας έδειχνες το πριν που θα μας έδειχνες τα σκουπίδια και το μετά όταν θα τα είχες καθαρίσει (εθελοντικα) αν ήθελες.

    • Μόνο η Πτολεμαΐδα έχει κακομαθημένα; Το δικό μου παιδί που έχει μάθει να πετάει τα σκουπίδια στον κάδο, τί πρέπει να κάνει; Να κυκλοφορεί με μία σκούπα στο χέρι εθελοντικά ή να αλλάξει πόλη;

      • Το δικο σου παιδι ξερω ναι ειναι το καλυτερο στον κοσμο.ασε μας κυρια μου οππιον γονιο και να ρωτησεις τα ιδια με σενα λεει για τα παιδια του…ελα ομως που δε πεφτουν απο τον ουρανο τα σκουπιδια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.