Η Παναγιώτα Ορφανίδου καλεί το συνδυασμό του 2014 σε συνάντηση

20 Σεπτεμβρίου 2018
23:22

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm,  τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών του συνδυασμού της Παναγιώτας Ορφανίδου.

Η πρόσκληση θα αφορά όλους τους υποψήφιους που είχαν συστρατευθεί το 2014.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες  πληροφορίες, η συνάντηση θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου, όπου αναμένεται η επικεφαλής να ξεκαθαρίσει τη θέση της, ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

 

sierafm.gr

3 σχόλια

  • Παναγιώτα κατέβα στις εκλογές! Οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι δήμαρχοι Βοίου είναι κατώτεροι των περιστάσεων.. Με μια ελαφριά ανανέωση στα άτομα που θα πλαισιώνουν το συνδυασμό θα κάνεις περίπατο! Το Βόιο της…καρδιάς μας δεν έχει την πολυτέλεια για άλλη μια χαμένη τετραετία. Σκέψου το σε παρακαλώ!!

    • Μην παρακαλάς μην το πιστέψει και γυρίσει. Το Βόιο έχει ανάγκη από ανθρώπους που ενώνουν.Αυτη κατάφερε να “πλακωθεί” με το μισό δήμο σε μια σύντομη θητεία και ολαος την έστειλε σπίτι τιμωρώντας αλαζονικές συμπεριφορές. το έργο της ανύπαρκτο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.