Ξανάρχεται η δημοτική αστυνομία στο Δήμο Βοΐου (Bίντεο)

20 Σεπτεμβρίου 2018
23:27

Η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βοΐου. Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από την αντιδήμαρχο οικονομικών Φ. Ζιάρα, η οποία έφερε τροποποίηση του προϋπολογισμού, που αφορούσε τους παιδικούς σταθμούς και τη μισθοδοσία των δυο αστυνομικών, που ζητούν με βάση το νόμο, την επιστροφή τους στο δήμο και στα καθήκοντά τους.

Ακόμη η τροποποίηση αφορούσε την ψήφιση κονδυλίου για έκδοση αδειών στους παιδικούς σταθμούς.

Τα θέματα ήρθαν προ ημερήσιας διάταξης για συζήτηση, και μάλιστα έγινε γνωστό πως το κράτος σταμάτησε την επιχορήγηση των παιδικών σταθμών του Βοΐου, αφού η δημοτική αρχή επί τέσσερα χρόνια δεν προχώρησε σε έκδοση των απαραίτητων αδειών ως όφειλε.

Έντονη ήταν η κριτική από την αντιπολίτευση, για το χειρισμό των θεμάτων από τη δημοτική αρχή.

Δείτε το βίντεο με τη συνεδρίαση της Πέμπτης, από τη ζωντανή μετάδοση του siera fm…

sierafm.gr

2 σχόλια

  • Ε βέβαια προσφέρει τόσα στο δημο Κοζάνης, που πρέπει οπωσδήποτε να απόκτηση και ο δήμος βοιου την δικιά του δημοτική αστυνομία.

  • Μάθε πρώτα ορθογραφία (Στην Τρίτη Δημοτικού μαθαίνουν ότι η κατάληξη των ρημάτων είναι ει) και μετά σχολίασε. Προφανώς κάτι παραπάνω ξέρουν και ζητούν επανασύσταση σχεδόν το σύνολο των Δήμων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.