Καταγγελία αναγνώστη στο Kozan.gr για το μη πλύσιμο των κάδων στην Κοζάνη

21 Σεπτεμβρίου 2018
20:09
Κάνω καταγγελία στο Δήμο Κοζάνης διότι οι κάδοι απορριμμάτων είναι άπλυτοι  εδώ και μήνες με αποτέλεσμα να βρωμοκοπανε σε ακτίνα 10 μέτρων και εστία πολλών μικροβίων για άλλες αρρώστιες. Εφιστάται κατά παράκληση μου η μέριμνα από πλευράς ιατρικού συλλόγου Κοζάνης για το θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό. Ο Δήμος έχει πλυντικό μηχάνημα κάδων και απαιτώ να απαντήσει γιατί δεν το χρησιμοποιεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση.

34 σχόλια

    • Πράγματι οι κάδοι ποτέ δεν ήταν έτσι σε αυτή την κατάσταση. Πριν αναλάβουν οι κατα φαντασίαν οικολόγοι στο δήμο Κοζάνης καθε τόσο οι κάδοι πλενονταν. Αλλά τι έκαναν για να κάνουν κι αυτό….

  • Μα αφού ο Δήμαρχος είναι οικολόγος … Γιατί δεν πλένονται οι κάδοι … Προφανώς για να μυρίζουν οικολογική μυρωδιά ….

    • Καλά εσείς στην Αιανή…και καθόλου να μην τους πλένετε, θα μοσχομυρίζουν μέντα. Εσείς , ο Βελβενδός και ο άριστος Κουλης μείνατε τέλειοι στον πλανήτη.

  • ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΑΛΛΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ

    • Βεβαίως και φταίει ,η κατάσταση στον δήμο είναι έτσι γιατί κανείς δεν ελέγχει τους εργαζόμενους και την αποδοτικότητα τους, το ωράριο τους.

      • Συμφωνω. Αν δεις πως σκουπιζουν τους δρομους φρικη. Ολα τα παρατουν εκει που ειναι κι απλα σερνουν τη σκουπα σε 2-3 σημεια και φευγουν. Αθλια δουλεια απο ανθρωπους ασυνειδητα ζαμανφου και κανενας ελεγχος. Ειδικα στους μη κεντρικους δρομους αθλια.

  • “Ἕνα κάδος σκουπιδιών βγάζει, ὅταν τὸν γεμίζεις καi ὅταν τὸν αδιάζεις, μία ἄσχημη μυρωδιά αν δεν πλυθεί αμέσως. Ὅμοια εἶναι καὶ ἡ ζωὴ ἑνὸς ἁμαρτωλοῦ αν δεν εξομολογηθεί».
    μετανοείτε αδελφοί εν Κυρίω !!!

  • Η υπηρεσία καθαριότητας δεν είναι του Δημου φίλε μου ?? Τι θα πει τι φταίει ο Δήμος ?? Έχουν βγει γαστρεντερίτιδες για πρώτη φορά τόσες πολλές … Είναι μήνες απλυτοι ..Το μηχάνημα έχει να φανεί πολύ καιρό

  • Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.
    ΟΣΟΙ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΤΕ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

  • Απ τη στιγμή που έχουν μηχάνημα, θα πρέπει να κινητοποιηθει ο δήμος, έστω και μετά από τη δημοσίευση /καταγγελία του συμπολίτη μας. Σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες εκκρεμότητες και παραλήψεις, αλλά ας ξεκινήσουμε σιγά σιγά!

    • Γιατί βλέπεις εσύ κατι συγκεκριμένο είτε οδό, είτε διεύθυνση, είτε περιοχή σε αυτήν την γενική και αόριστη καταγγελία-δημοσίευση έτσι ώστε να επέμβει η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου? Δευτέρα κιόλας υφίσταται το κατάλληλο τηλέφωνο (Γραμμή του Δημότη ή Γραφείο Καθαριότητας) στα οποία μπορεί ο κάθε Δημότης να απευθυνθεί…

  • Η δουλειά του κάθε Δήμαρχου είναι να φροντίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, γι’ αυτό εκλέγεται. Αν τώρα εσείς μετά την εποχή Παγούνη θυμάστε κάποιον που να φρόντισε τα προβλήματα της καθημερινότητας, μάλλον λάθος θυμάστε.

  • Τραγικά και ως απίστευτες καταγγελίες πολιτών γιατι το λεω ενώ όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχει η γραμμή του δημότη και παράλληλα υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας όπου μπορούν να κάνουν τα παράπονα οι πολίτες και ειναι μεσα στην Πόλη της Κοζάνης αντι να επιδιώξουν να λυθεί ενα πρόβλημα γίνεται ακριβώς το αντίθετο κάνουν μια καταγγελία γενικά και αόριστα χωρίς οδούς .συγκεκριμένα πράγματα παιδιά αλλιώς ολα ειναι εκ του πονηρού

  • Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, λειτουργούσε πάντα καλά. Τα τελευταία 2 χρόνια κάτι φταίει. Δεν είναι δυνατόν να πέρνουμε τηλέφωνο στον αντιδήμαρχο για να κάνουν οι υπάλληλοι τη δουλειά τους. Ή δεν υπάρχει εποπτεία, ή οι υπάλληλοι σαμποτάρουν την αντιδημαρχία. Πάντως το να λέμε πως η πόλη είναι καθαρή, σημαίνει πως εθελοτυφλούμε .

    • Και για πες μας δυο δικα σου πραγματικά γεγονότα να τα μάθουμε διοτι οσο υπάρχει η γραμμή του δημότη νομίζω και φαίνετε ότι όλα πάνε καλύτερα και αυτό φαίνεται στην πράξη

  • Η κοζανη είναι μια πόλη σχετικά πιο καθαρή από πολλές άλλες Όμως η καταγγελία αναφέρεται σε συγκεκριμένο γεγονός …Οι κάδοι είναι απλυτοι και βρωμάνε τι δεν καταλαβαίνετε κάποιο με τα σχόλια υπέρ της υπηρεσίας καθαριότητας ?? Μιλάμε για συγκεκριμένο θέμα , αν πλένονται να βγουν να το πουνε. Όμως δεν πλένονται .!!!

  • Ανώνυμα, αόριστα, αυθαίρετα… “1 κάδος βρώμικος στους χίλιους” φαίνεται περισσότερο για κυνήγι θησαυρού παρά για καταγγελία… Ο Μάης είναι κοντά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.