kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα, με πλαγιομετωπική σύγκρουση, στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

22 Σεπτεμβρίου 2018
09:10

Τροχαίο ατύχημα επί της οδού Γκέρτσου στην Κοζάνη, με πλαγιομετωπική σύγκρουση 2 αυτοκινήτων, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα αυτοκίνητο που έβγαινε από την οδό Εμμανουήλ Παππά προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Γκέρτσου με αποτέλεσμα  να καταλήξουν όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές κι ευτυχώς όχι τραυματισμοί. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Κοζάνης.



20 σχόλια

  • ευτυχως μονο υλικες ζημιες. προχθες το σουρουπο μεχρι και αγροτικο μηχανημα (τρακτερ) κυκλοφορουσε σε οδους της πολης επι της γκερτσου κυριως. π’οτε θα λαβει τα μετρα της η τροχαια ρε παιδια..οταν απευθηνθουμε στον ΣΚΑΙ???

  • Το τρακτερ αυτο κινείται καθε μερα πρωι απόγευμα τις ιδιες ακριβως ωρες φτιαχνοντας συγκεκριμενη διαδρομη καθυστερωντας ολα τα οχηματα αναγκαζοντας τους οδηγους σε παρανομες προσπερασεις.

    • ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ-ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΥ 1970- ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ 20 ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΚΑΙ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ??? ΤΙ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ??

      • Σωστά!!! Να συμπληρώσω εγώ ότι από την αγανάκτησή μου-μαλλον την οργη μου- τον προσπερασα σε δρομο με διπλη λωριδα και με το ρισκο να προκληθει ατυχημα καθως στο μερος εκει εξω απο το 3ο Λυκειο υπαρχει πολλη κινηση και με μαθητες.Του εριξα και καναδυο μπινελικια του οδηγου αλλα γελουσε ειρωνικα!!!!Μα με ειχε καροτσακι απο τη Γκερτσου,στο υψος της Λαϊκής, ρε παιδια!!!!

    • Έχω δει και εγώ μερικά τρακτέρ, ακόμα είδα και αεροπλάνο, πλοίο και τρένο. Αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά στο θέμα με το τρακάρισμα ;;;;;

  • Το τρακτερ επιτρέπετε κανονικά στην Γκέρτσου. Υπάρχει ταμπέλα που ορίζει τον δακτύλιο της πόλης άνω της Γκέρτσου και εκεί απαγορεύεται. Επίσης το τρακτέρ δεν είναι βαρύ όχημα, ζυγίζει όσο ένα μεγάλο τζιπ ή ένα βανάκι. Τέλος η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να κινηθεί είναι 20-30 χ/ω, το μηχάνημα αυτό είναι σχεδιασμένο για μέγιστη έλξη όχι για τελικές. Οπότε όλοι αυτοί που αγανακτούνε και εκνευρίζονται να είναι προσεκτικοί γιατί αυτοί είναι οι επικίνδυνοι και δεν έχουν καμιά δικαιολογία για το αν προκαλέσουν ατύχημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.