kozan.gr: Παράπονο αναγνώστριας για το δήμο Σερβίων – Βελβεντού (Φωτογραφίες)

22 Σεπτεμβρίου 2018
20:36
Ανεπαρκής κρίνεται για μια ακόμη φορά ο δήμος Σερβιων -Βελβεντου, όσον αφορά τις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου. Αποφασίστηκε να κατασκευαστούν καινούργια πεζοδρόμια μεταξύ των κοινοτήτων Μεσιανής, Βαθυλακκου, Ροδίτη, Κουβουκλίων. Στον οικισμό Κουβουκλια υπήρχε η αρχική κατασκευή του πεζοδρομίου, χωρίς φυσικά πλακάκια (τα οποία δεν τοποθετήθηκαν ποτέ). Με την ευκαιρία αυτή ζητήθηκε από τον Δήμο να περάσει και στα παλιά πεζοδρόμια πλακάκια (ο λόγος γίνεται για 30 μέτρα απόσταση). Ο δήμος αρνήθηκε να πράξει κάτι τέτοιο. Ευτυχώς οι εκλογές είναι κοντά!

2 σχόλια

    • Καλά κάνατε και δεν τον ψηφίσατε,ούτε και μεις,απλά δεν είναι θέμα τωρινής αρχής,σε αυτό τον δήμο ο εκάστοτε δήμαρχος είναι χειρότερος από τον προηγούμενο με το κερασάκι στην τούρτα τον τωρινό δήμαρχο και τους παρατρεχάμενους του.Καλύτερα να μην είχαμε καθόλου πεζοδρόμια παρά αυτά τα καραγκιοζιλίκια από την μία μεριά πλακόστρωτο και από την άλλη τσιμέντο.Όχι άλλη κοροϊδία κύριοι δήμαρχοι,αντιδήμαρχοι,πρόεδροι,αντιπρόεδροι και λοιποί αυλικοί,οι δημότες ξύπνησαν και σεις κοιμάστε και ονειρεύεστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.