Δημιουργία ειδικού οδοντιατρικού χειρουργείο για ΑΜΕΑ στο Μαμάτσειo

25 Σεπτεμβρίου 2018
16:52
Κανένα σχόλιο

Την δημιουργία ειδικού οδοντιατρικού χειρουργείου όπου τα άτομα με αναπηρία θα μπορούν με ολική αναισθησία να προχωρούν σε απλές αλλά και ποιο σύνθετες οδοντιατρικές εργασίες δρομολογεί το Οδοντιατρείο του Γενικού Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και στόχο την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ τα οποία αναγκάζονται σήμερα να μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη και την Λάρισα. Όπως τόνισε μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης η Αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και οδοντίατρος του Νοσοκομείου Κοζάνης κα. Ολυμπία Πλιάχα υπάρχει κοινωνική αναγκαιότητα για την δημιουργία της δομής με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον οποίο απαιτείται χρηματοδότηση. Η ίδια έχει έρθει σε συνεννόηση με τους αναισθησιολόγους και την διοίκηση του Νοσοκομείου, οι οποίοι υποδέχτηκαν θετικά την πρωτοβουλία, ενώ η ίδια ξεκίνησε την μετεκπαίδευση της στο Νοσοκομείο Αγ. Δημήτριος στην Θεσσαλονίκη.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.