Επιτυχίες των μαθητών του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας Γαλλικής Γλώσσας

25 Σεπτεμβρίου 2018
20:07

Κατά το σχολικό έτος 2011-2012 στο Γυμνάσιο Ανατολικού Πτολεμαΐδας, ξεκίνησε μια πολύ σημαντική προσπάθεια σύνδεσης της διδασκαλίας της ξένης γλώσσας (των γαλλικών) που διδάσκονται οι μαθητές στο σχολείο με τις επίσημες και θεσμοθετημένες εξετάσεις επιπέδων γλωσσομάθειας. Η προσπάθεια αυτή συνεχίστηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά (κατά το σχολικό έτος 2017-2018) με μεγάλη επιτυχία! Συνολικά, 72 μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού, 6 του Γυμνασίου Περδίκκα και 4 του 3ου Γυμνασίου Πτολ/δας πιστοποιήθηκαν επιτυχώς στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας.

Ο Δ/ντής του Γυμνασίου Ανατολικού κ. Πράπας Χαρίλαος και η καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας κ. Βαρσαμίδου Αθηνά συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου που πιστοποιήθηκαν φέτος με επιτυχία, σημειώνοντας μάλιστα και πολύ υψηλές βαθμολογίες, κάνοντας μάθημα γαλλικών αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο του σχολείου. Οι μαθητές της φετινής χρονιάς είναι οι εξής:

  1. Γαβριηλίδου Μάρθα

  2. Κοσμίδου Ιωάννα

  3. Καθαροπούλου Αναστασία

  4. Μαραντίδου Νένα

  5. Μπαταούλας Δημήτριος

  6. Παναγιωτίδου Ελευθερία

  7. Τσιαϊδης Αναστάσιος

  8. Φοδούλη Κατερίνα

  9. Χριστοφορίδου Μαργαρίτα

Πρόθεσή μας είναι να συνεχιστεί και φέτος (2018-2019) η προσπάθεια και να έχουμε ανάλογα θετικά αποτελέσματα εμπλέκοντας περισσότερους μαθητές. Θεωρούμε πως οφείλουμε να στηρίζουμε προσπάθειες που αναδεικνύουν τον ρόλο του δημόσιου σχολείου και κυρίως ωθούν τους μαθητές στην αυτενέργεια, τη διαρκή βελτίωση και προσωπική ανάπτυξη.

Ένα σχόλιο

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.