Μ. Δημητριάδης: “Eίναι οξύμωρο να μιλάνε για μη περικοπή συντάξεων αυτοί που κάναν περικοπή 12 φορές στη δική τους θητεία” (Βίντεο)

25 Σεπτεμβρίου 2018
22:32

Η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής προς αναπαραγωγή.

13 σχόλια

  • Δεν ντρέπεστε και μιλάτε ….βάλατε στο υπερταμείο το Λευκό Πύργο,την νεα παραλία,το νοσοκομείο Γεννηματάς και πόσα άλλα και το παίζετε τρελίτσα!

  • ΝΑΙ 12 φορές περικοπές έκανε το πασοκ = σύριζα και η συγκυβέρνηση ΝΔ πασοκ=σύριζα.

    Μετά ήρθε ο σύριζα=πασοκ που έκραζε τους προηγούμενους και κράτησε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΏΣΕΙΣ και έκανε και τις δικές του.

    ΕΣΥ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ….. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

  • Βαρυσήμαντη παρέμβαση. Με νόημα. Βέβαια τόπο και αποτέλεσμα μηδέν όπως συμβαίνει συνήθως μια και το κύριο καθήκον των διορισμενων βουλευτών είναι το ναι σε όλα . Απλώς κύριε βουλευτα από εδώ και πέρα όταν ξεκινάς για να πας στο κτίριο της Βουλής να ρωτάς εάν ακόμη έστω και εικονικά ανήκει στο ελληνικό κράτος. Καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να έχει ήδη πουληθεί από τους ιδιοκτήτες του.

  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ-ΘΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 1974 ΤΗΣ Α’ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ.

  • Το γνωστό κόλπο :πέτα την μπάλα στην εξέδρα και για την ταμπακιέρα τσιμουδιά………βρε αθεόφοβε οι άλλοι έκαναν 12 μειώσεις στις συντάξεις για αυτό και ο λαός τους τιμώρησε και έφερε εσάς για να σωθεί και να τρώει με χρυσά κουτάλια όπως τον τάξατε και εσείς πήγατε και κόψατε το ΕΚΑΣ απο τους χαμηλοσυνταξιούχους και μετά βγαίνεις και μιλάς. Λίγη ντροπή αλλα που να την βρείτε για την καρέκκλα και τον μισθό πουλάτε τα πάντα

  • Ταω παιδιά στο επικοινωνιακό δεν το έχουν.

    Προκαλούν

    Από την άλλη τους βγάζω το καπέλο γιατί κατάφεραν να δείξουν πόσο ανεύθυνος φιλοχρηματος και κουτοπόνηρος λαός είμαστε.

    Για έναν ενφια και τα λοιπά παραμύθια ξεπουλήσαμε και τη Μακεδονία.

  • Οι άλλοι καταδικάστηκαν από το λαό στην αντιπολίτευση. Πες μας εσυ τι κάνεις και το κόμμα σου που επάξια παίρνει το Νόμπελ πολιτικού ψεύδους στο οποίο δυστυχώς και εσύ συμπράττεις!

  • Αυτός όμως μαγκας,αυτός ο λεβέντης ο Μίμης,τα λέει έξω απο τα δόντια μας κάνει περήφανους σχεδόν όλους!Τέτοιους χρειαζεται το πολιτικό κάδρο της χώρας.Απλα ανατριχιαστικος,ένας άκαμπτος εργάτης της Δημοκρατίας! ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΜΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.