kozan.gr: Γ. Χριστοφορίδης: “Δεν ενδιαφέρομαι να αναλάβω καμία θέση αντιπεριφερειάρχη”

26 Σεπτεμβρίου 2018
11:13

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία, Γιώργος Χριστοφορίδης, αναφέρει:

“Αγαπητοί/ες φίλοι/ες,

είναι καιρός τώρα που διακινείται η φήμη όσον αφορά την ανάθεση καθηκόντων σε νέους αντιπεριφερειάρχες στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Θα ήθελα λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι δεν ενδιαφέρομαι να αναλάβω καμία θέση αντιπεριφερειάρχη για τους εξής λόγους:

– Το χρονικό διάστημα που υπολείπεται μέχρι τις νέες αυτοδικοικητικές εκλογές είναι πολύ μικρό για να παραχθεί οποιοδήποτε έργο που να διαφοροποιεί το έργο που ήδη έχει παραχθεί.

– Με την πορεία μου μέχρι τώρα στα κοινά-είτε σαν συνδικαλιστής στον εργασιακό μου χώρο, είτε στο δημοτικό γίγνεσθαι, είτε στον οργανωμένο ποντιακό χώρο- πιστεύω έχω αποδείξει πως δεν με ενδιαφέρουν θέσεις εξουσίας για το θεαθήναι.

– Με ενδιαφέρει να παράγω έργο, να αφήνω μια παρακαταθήκη και κυρίως να μπορώ να κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά, νιώθοντας ότι έχω προσφέρει το καλύτερο που μπορώ. Με την στάση μου έχω δείξει πως η συμμετοχή σε παιχνίδια εξουσίας, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ασκήσεις ισορροπίας δεν με αφορούν.

Καλώς ή κακώς παραμένω προσηλωμένος στις αξίες με τις οποίες έχω γαλουχηθεί: Αξιοπρέπεια, Ευθύτητα, Αμεσότητα, Εντιμότητα.
Καλώς ή κακώς αυτό που πάντα επιζητούσα είναι να συμβάλω στην λύση προβλημάτων και στην βελτίωση της ζωής όλων μας, παίρνοντας ξεκάθαρες θέσεις.

Τέλος να ξεκαθαρίσω ότι η συμμετοχή μου στα κοινά είναι πάντα δεδομένη.

Από όποιο πόστο με επιλέξουν οι συμπολίτες μου.”

21 σχόλια

  • Εγώ θέλω να μας πει πόσες ώρες δουλεύει την ημέρα στην υπηρεσία του. Για το πόστο το οποίο πληρώνεται. Και μετά ας κάνει ότι θέλει.

    • Ανθρωπε μου ο χριστοφοριδης χρησιμοποιει τις αδειες που δικαιουται. και καλα κανει. μηπως θελεις να τρεχει για τις υποθεσεις των συναδελφων του τα σαββατα και χρσιμοποιωντας την δικη του αδεια; και τουλαχιστον τον εχουμε δει σε γκρειντερ να ξεχιωνιζει στις τρεις το βραδυ.

      εχεις αναρωτηθει ποτε τα 8000 των βουλευτων σε ποσες ωρες παρουσιας τους και σε τι εργο αντιστοιχουν;

      • 10.000 και βάλε με τα προνόμια που τους δίνει το βουλευτικό αξίωμα, για να μην ξεχνιόμαστε. Να τα αναφέρω; Δωρεάν αυτοκίνητο,βενζίνη,τηλέφωνο,διόδια,εισιτήρια, εξοπλισμός γραφείου και ενοίκια,αποσπασμένους υπαλλήλους στα γραφεία τους, όπως και αστυνομικούς για ασφάλεια και σίγουρα κάποια ξεχνάω.Μήπως τελικά ο κάθε ένας από αυτούς μας στοιχίζει πάνω από 15.000 το μήνα; Όμως χαλάλι φροντίζουν για το καλό μας.

      • Αυτές οι άδειες που δικαιούται ο ένας ο άλλος και ο παράλλος συνδικαλιστής ήρθε η ώρα να κοπούνε. Και να να τρέχουν για αυτές τις υποθέσεις στον ελεύθερο χρόνο τους για να δούμε τότε πόσοι θα το κάνουν. (Για τους βουλευτές γράφουμε σε άλλο ποστ οτι θες).

        • τι λες μωρε; ρι ειναι αυτα που λες; θα παει ο αλλος συνδικαλιστης να συναντησει υπηρεσιες, επιτροπες, βουλευτες το σαβατοκυριακο; αλλωστε οι συναδελφοι του τον εκλεγουν οπως και καθε συνδικαλιστη. εαν εχεις αντιρησεις πηγαινε στις συνελευσεις και πεστα!
          ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΟΥ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ
          αλλα φανταζομαι εισαι απο αυτους που θελουν ΑΛΛΟΙ να τρεχουν για τα προβληματα σου και βεβαια ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

  • Αυτό σε απλά Ελληνικά όποιος διαβάσει προσεκτικά τις λέξεις και τις φράσεις λέγεται κοινώς σφάξιμο με το βαμβάκι με αποδέκτες συγκεκριμένους και ο νοών νοιτω!

  • Ρε παιδιά για ποιό έργο μιλάτε; Για το ξεπούλημα της ΔΕΗ ή της Μακεδονίας; Γιατί πέρα από το γκρέμισμα των γεφυρών και τη σχολή πυροσβεστικής άλλο έργο δεν είδαμε. Εκτός αν θεωρείτε έργο την έκπτωση στο ρεύμα για 4 μήνες, ως το τέλος του 2018…

  • και ποιον τον νοιαζει για εσενα?μην γινεσαι απλα.ηρθε η σειρα των αλλων που ειναι αδικημενοι γιατι θα κανουν λιγοτερο χρονο.Απο 1η οκτωβριου πρεπει να αναλαβουν.Η δηλωση σου μηπως ειναι στημενη?

  • ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ εγραψε το κειμενο Γιωργακη για να μην αλλαξει τους κολλητους του η πηρες υποσχεση για καποιο ανταλλαγμα

  • Είναι πολύ μικρή η Κοζάνη, για να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Παντώς λέει και μια αλήθεια:
    …δεν με ενδιαφέρουν θέσεις εξουσίας για το θεαθήναι…
    Σωστά, μόνο αν έχουν το ανάλογα αντίκρισμα τον ενδιαφέρουν.

  • Ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης έχει την ικανότητα και θέληση να ανταποκρίνεται σε όλες τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί. Τόσο σαν Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Δήμο Κοζάνης όσο και σαν Περιφερειακός Σύμβουλος αλλά και σαν Εκπρόσωπος των Ποντιακών Σωματείων. Όλα αυτά προϋποθέτουν να αφιερώνει πολλές ώρες την ημέρα εις βάρος της οικογένειάς του και την προσωπικής του ζωής. Είναι λογικό να δικαιούται συνδικαλιστική άδεια όταν εκπροσωπεί πάνω από 600 εργαζόμενους. Εμείς από τον καναπέ μας κρίνουμε αυτόν και οποιονδήποτε άλλο εκ του αφαλούς. Επειδή τον έχω δει άπειρες φορές να δουλεύει και εκτός ωραρίου πιστεύω ότι κάποια σχόλια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και τέλος να σημειώσω ότι όλες οι «θέσεις» που κατέχει είναι αμισθί. Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματά σας για το πόσο κοστίζουν προσωπικά στον ίδιο (αλλά και σε όλους όσους κατέχουν αντίστοιχες θέσεις) οι εκπροσωπήσεις αυτές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.