Μετά από 3 και πλέον μήνες (περί τις 95 ημέρες) αποκαταστάθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας το ψηφιακό σήμα σε μια τετράδα («μπουκέτο») καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας (ΑΝΤ, epsilon, κ.α.) στην περιοχή των Καμβουνίων από τον αναμεταδότη στον Αϊλιά του Μικροβάλτου.

Το κόστος ανήλθε μόλις στα 300 €, κάτι που ασφαλώς εγείρει πολλά ερωτηματικά για τις καθυστερημένες ενέργειες του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στην αντιμετώπιση αναγκών των κατοίκων του ορεινού όγκου.

kyriakidis410 2Κάπου εδώ όμως βρίσκεται η αντίφαση και το παράδοξο της υπόθεσης, αφού -σύμφωνα με διασταυρούμενες πληροφορίες μας- η δαπάνη της αποκατάστασης καλύφτηκε με προσωπικά έξοδα του αντιδημάρχου Θεόδωρου Κυριακίδη, που θεωρείται σχεδόν απίθανο να τα διεκδικήσει από το Δήμο, όπως έχει γίνει και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις μέχρι τώρα (ίσως για μικρότερα ποσά)

Κάτι που ναι μεν είναι επαινετό για τον κ. Κυριακίδη που είχε δεσμευτεί για την αποκατάσταση της βλάβης, αλλά από την άλλη δείχνει την ανυποληψία του Δήμου στην αγορά, αφού γενικότερα διαφαίνεται ότι αδυνατεί να πείσει ακόμη και συνεργάτες του να ανταποκριθούν σε περιπτώσεις προμήθειας υλικών ή υπηρεσιών…

mikrovalto.gr

aildig1663 2 78 410