kozan.gr: «Χαράτσι» στις διατακτικές του Προμηθευτικού συνεταιρισμού της ΔΕΗ έβαλε το Δ.Σ. – Έντονες αντιδράσεις από μέλη του Δ.Σ. και εργαζομένους-συνταξιούχους

5 Οκτωβρίου 2018
11:10
Κανένα σχόλιο

«Χαράτσι», στη χρήση διατακτικών του προμηθευτικού συνεταιρισμού της ΔΕΗ, έβαλε το Δ.Σ., σε, προ μηνών, συνεδρίαση της. Πρόκειται για ένα φόρο της τάξεως του 8% στις εκάστοτε αγορές κάτι που σαφώς και προκαλεί αντιδράσεις σε υπαλλήλους και συνταξιούχους της επιχείρησης.

Το kozan.gr μίλησε με τον Λάζαρο Καζαντζίδη από την παράταξη «Συμμαχία Ανεξαρτήτων Συνεταιριστών» που μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη, καταψήφισαν την απόφαση αυτή. «Το τελευταίο διάστημα γίνομαι δέκτης αρκετών (άσχημων) παραπόνων από συναδέλφους για το νέο «χαράτσι» στη χρήση διατακτικών του συνεταιρισμού. Δίκαια μεν τα παράπονα των συναδέλφων άδικα ως προς το «τσουβάλιασμα» όλων των μελών του Δ. Σ, δε», σημειώνει ο κ. Καζαντσίδης, προσθέτοντας: «Η (θλιβερή) πλειοψηφία ακόμα μια φορά έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και στο Δ.Σ της 13-6-18 δεν είχε το θάρρος να φέρει την πρόταση της στα θέματα ημερήσιας διάταξης, αλλά το πέρασε «σφήνα» και μάλιστα με άλλο σκεπτικό για να μην έχει (εσωκομματικές) αντιδράσεις. Η πρόταση για το 8% στη χρήση διατακτικών θα επιβάρυνε μόνο και όσους έκαναν πολύμηνους διακανονισμούς. Από αρχές Ιουλίου όποιος συνάδελφος κάνει χρήση διατακτικών «τιμωρείται», με 8%+ΦΠΑ από το πρώτο ευρώ. Μπράβο κύριοι δείξατε πραγματικά το ποιοι είστε και το ποσό σας ενδιαφέρει ο Συνεταιρισμός. Άξιος ο μισθός των συμβούλων σας. Επί των ημερών σας έχουν διαγραφεί πάνω από 3.000 μέλη, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί;».

Θ. Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.