Παραδοσιακά πουράκια Σικελίας (Cannoli) προτείνει το site foodaholics.gr

Παραδοσιακά πουράκια Σικελίας (Cannoli)

Συστατικά

0/12 συστατικά

 

Οδηγίες

0 από 11 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι μαζί με την άχνη , λίγο αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο και δουλεύουμε καλά με τα χέρια μας.
  3. Βάζουμε το αυγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Τέλος προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  6. Χτυπάμε το μασκαρπόνε με την άχνη και ενσωματώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
  7. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο και με την βοήθεια από ένα κουπ-πατ την κόβουμε.
  8. Τυλίγουμε τα φύλλα στους ειδικούς κυλίνδρους για πουράκια, βρέχουμε την μία άκρη και τις ενώνουμε.
  9. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και προσέχουμε να μην μας ανοίξουν.
  10. Όταν ροδίσουν τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  11. Όταν κρυώσουν ξεφορμάρουμε και με την βοήθεια ενός κορνέ τα γεμίζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.