Πτολεμαίοι Μακεδόνες: Tην ώρα που θα κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων για τη νέα βιβλιοθήκη Κοζάνης, λίγα χιλιόμετρα μακριά κάποιοι Έλληνες θα τους “γυρίζουν την πλάτη” ως ένδειξη διαμαρτυρίας,

8 Οκτωβρίου 2018
10:31

 Πτολεμαίοι Μακεδόνες και φίλες και φίλοι της ομάδας.

Σε δύο μέρες και με την βοήθειά του Θεού θα γίνει η εκδήλωση μας “Στα χνάρια του Παύλου Μελά” όπου εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ η συμφωνία των Πρεσπων και πως μπορούμε να την ανατρέψουμε.

Θέλω όμως να γνωρίζετε όλες και όλοι σας, πως η εκδήλωση μας δεν θα έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα, θα έχει και τον χαρακτήρα της συμβολικής διαμαρτυρίας!!

Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες γνώριζαν από καιρό ότι στις 10-10-18 θα είναι στην Κοζάνη όπου και θα εγκαινιάσουν την νέα βιβλιοθήκη, ο Πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός άμυνας κύριος Καμμενος, δηλαδή θα εγκαινιάσουν μια βιβλιοθήκη που εαν προχωρήσει η προδοτίκη συμφωνία, κάποια από τα βιβλία που φιλοξενεί η βιβλιοθήκη, θα βγουν από τα ράφια (πχ τα μυστικά του βάλτου και ότι έχει σχέση με τον ένδοξο Μακεδονικό αγώνα).

Γι αυτό λοιπόν και εμείς διαλέξαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία να κάνουμε την εκδήλωση μας, δηλαδή θα θέλαμε να γνωρίζουν πως την ώρα που αυτοί θα κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων, λίγα χιλιόμετρα μακριά κάποιοι Έλληνες τους “γυρίζουν την πλάτη” ως ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν λήξει το θέμα εαν το ήθελαν!!
Πτολεμαίοι Μακεδόνες και φίλες και φίλοι της ομάδας ας εκφράσουμε λοιπόν έντονα την διαμαρτυρία μας γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του Ξενοδοχείου Παντελίδη, ας “βροντοφωναξουμε” με την παρουσία μας στην εκδήλωση, πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

24 σχόλια

    • Για ποιά αποτυχία μιλάς; Καταρχάς είδες το συλλαλητήριο στο vergina tv; Δες το πρώτα και μετά έλα να μας πεις για να μη μπερδεύεις το νόημα των λέξεων.

    • Στις 8 Σεπτεμβρίου ήταν 150 000 κόσμος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!
      Ήμουν εκεί !
      Και παρά τις απαράδεκτες βαρβαρότητες των ΜΑΤ με εντολή του Τσίπρα , μείναμε όλοι εκεί επί ώρες !
      ΝΤΡΟΠΗ στους προσκυνημένους και εθνομηδενιστες και προδότες του έθνους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!

    • Εσύ κατάλαβες ότι οι σκοπιανοτσολιάδες γίνατε διεθνώς ρεζίλι με το αποτυχημένο κουρελόχαρτο των Πρεσπών και το δημοψήφισμα – παρωδία;

  • για γέλια αλλά κυρίως για κλάματα.Η Αριάδνη και ο Σάββας στα χνάρια του Παύλου Μελά.. Ο Μουμουλίδης να ενδιαφερθεί ώστε να ανεβάσει την κωμωδία σύντομα στο πάλκο….

    • Η παρωδία των Πρεσπών και το ρεζίλι του δημοψηφίσματος μόνο για κλάματα είναι. Άλλωστε ο Μουμουλίδης ειδικεύεται στο δράμα… Θα σας βάλει για κομπάρσους να κλαίτε όλοι μαζί οι τσιπροκαμμένοι σκοπιανοτσολιάδες την ημέρα των εκλογών.

  • Πτολεμαίοι Μακεδόνες: Tην ώρα που θα κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων για τη νέα βιβλιοθήκη Κοζάνης, λίγα χιλιόμετρα μακριά κάποιοι Έλληνες θα τους «γυρίζουν την πλάτη» ως ένδειξη διαμαρτυρίας,
    Και η δικια μου απαντηση ως ενδειξη για να μαζεψετε καποιους ψηφους ακομα για την κυρια η οποια θελει να κατεβει υποψηφια δημαρχος. Οι αγωνες κυριοι δινονται στους δρομους οχι μεσα απο το φεισμπουκ. Ντροπη σας που καποιοι εκμεταλευονται θεσεις στον δημοσιο βιο που κατεχουν. Ηθελα να ακουσω μια σηζητηση με την κ. Νουκα γιατι την εκτιμαω αλλα επειδη η οργανωση γινεται απο εσας δεν θα πατησω.
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    • Η συγκεκριμένη συμμετείχε σε άπειρα συλλαλητήρια, εκδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας. Αυτά περί facebook να τα πεις στους δικούς σας που πληρώνουν τα παπαγαλάκια με το κομμάτι!

  • Κι εσας ποιος σας ειπε πως θα κατεβουν βιβλια απο τα ραφια; η συκοφαντια ειναι αποδεκτη στη συνειδηση σας;

  • Μπράβο στους Πτολεμαίους, συνεχίστε έτσι, τους πονάει πολύ τους τωρινούς της κυβέρνησης που νέοι άνθρωποι με ανιδιοτέλεια και με πενιχρα μέσα διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις!!

  • ΕΥΓΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ!

    ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΟΡΕΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΩΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.