ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ: “Απρόκλητος έλεγχος από αστυνομικούς της ασφάλειας στην Κοζάνη”

8 Οκτωβρίου 2018
12:08

Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ καταγγέλλει τον απρόκλητο έλεγχο που διενεργήθηκε, αργά χθες το βράδυ (9/10/18), από αστυνομικούς της ασφάλειας στην Κοζάνη, σε μέλη της ΚΝΕ, ενώ προπαγάνδιζαν έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου την κυκλοφορία των Θέσεων του Κ.Σ. της ΚΝΕ για το 12ο Συνέδριο της Οργάνωσης. Με πρόσχημα την αναζήτηση «παράνομων» ουσιών και ενώ δηλώθηκε η ιδιότητα τους, οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν τις ταυτότητες, απαίτησαν να πραγματοποιήσουν σωματικό έλεγχο, αλλά και να ελέγξουν τα προσωπικά αντικείμενα (τσάντες, αυτοκίνητο) σε κάποιους από αυτούς. Μάλιστα απαίτησαν να καταγράψουν ακόμα και τις προσωπικές διευθύνσεις τους, ώστε να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων!

Υπήρξε άμεση τηλεφωνική παρέμβαση και διαμαρτυρία από την πλευρά της Κομματικής Οργάνωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης. Ερωτηματικά γεννάει το γεγονός ότι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας απάντησε πως δεν γνώριζε το περιστατικό.

Κάνουμε ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε προσπάθεια τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό. Το ΚΚΕ μέσα από την 100χρονη ηρωική πορεία του απέδειξε ότι δεν μπορεί να τρομοκρατηθεί. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πείσμα στον ίδιο δρόμο. Καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε άνθρωπο του μόχθου να καταδικάσει τέτοιου είδους ενέργειες.

ΚΟΖΑΝΗ 8/10/2018

3 σχόλια

  • Όποιος δηλώνει μέλος κόμματος από όποιο και να είναι εξαιρείται από τον έλεγχο της αστυνομίας? ρε πάτε καλά άμα είναι να μας πάρουν της ταυτότητες και να μας δώσουν τα κόμματα άλλες

  • Τα παιδιά απλά βλέπουν τα πράγματα υποκειμενικά και από την δική τους σκοπιά…
    Όταν ένα όργανο του Κράτους (που δεν είναι δικό τους) ενεργεί ελέγχους, διαπράττει σφάλμα…
    Σε μια παρόμοια περίπτωση με κράτος κομμουνιστικό, θα ήταν απλά Κυριακή…
    Άσε που είναι απόλυτα σίγουρο ότι γούσταραν κατά βάθος τον έλεγχο γιατί αποδεικνυει την αντισυστημική δράση που νομίζουν ότι κάνουν…

  • Πορωμενοι αριστεριζοντες,βλέπουν παντού εχθρούς.νομιζουν ότι ζουν στη χούντα αν και αμφιβάλω κατά πόσο αν όντως ήταν χούντα πόσοι από αυτούς θα δήλωναν αριστεροί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.