Συναντήθηκαν τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Πτολεμαΐδας με στόχο τις δράσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων προσκοπισμού στην πόλη

9 Οκτωβρίου 2018
08:47
Κανένα σχόλιο

 

Η πρώτη ολομέλεια της ‘Ενωσης Παλαιών Ωροσκόπων για τη νέα προσκοπική χρονιά, συναντήθηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, με στόχο τις δράσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων Προσκοπισμού στην Πτολεμαΐδα! ‘Ενας σημαντικός στόχος του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η συμμετοχή παλαιών προσκόπων, αλλά και νέων μελών, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις δράσεις ‘Ενωσης. Με την συμπλήρωση των 100 χρόνων τον Προσκοπισμού 1919 – 2019 στην Πτολεμαΐδα, πρόκειται να δημιουργηθεί ένα λεύκωμα, με τις αναμνήσεις της εκατονταετίας. Γι’ αυτό παρακαλούνται να «ξεσκονίσουν» τις αναμνήσεις τους κι όσοι διαθέτουν φωτογραφικό υλικό ή οτιδήποτε μπορεί να συμπεριληφθεί στο λεύκωμα, να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6970253932, στον Αρχηγό της ‘Ενωσης Παλαιών Προσκόπων κ. Χαράλαμπο Γλυκεράκη. Η Λέσχη Προσκόπων Πτολεμαΐδας, επί της οδού 25ης Μαρτίου 11, είναι ανοιχτή κάθε Τετάρτη από τις 7 ο απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.