Επανέρχεται η δημοτική αστυνομία στο Δήμο Βοΐου. Θα δημιουργηθεί καταφύγιο για αδέσποτα ζώα.

10 Οκτωβρίου 2018
06:28
Κανένα σχόλιο

Την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Τρίτης .

Ακόμη ορίστηκαν τα πρώτα μέλη της επιτροπής που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα για τη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων.

Θα αποζημιώνονται πλέον τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του Δήμου Βοΐου, μετά και από σχετική απόφαση που ελήφθη.

Μειοψήφισε ο Θ. Πίττας που είπε οτι δεν είναι απαραίτητη η επί  πληρωμή παρουσία τους.

Το θέμα της παραλαβής της πλατείας Γεράνειας και οι παρατηρήσεις της τεχνικής υπηρεσίας που αρνείται την παραλαβή προκάλεσε έντονες η συζήτηση.

Ο Δήμαρχος είπε ακόμη ότι στις 16 Οκτωβρίου υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή του κέντρου Υγείας Σιάτιστας.

Προηγήθηκαν ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων για την καθημερινότητα των πολιτών.

Δείτε το βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση του siera fm.

sierafm.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.