Εορδαία: Δίδαγμα ανθρωπιάς από τον σύλλογο Γονέων Πύργων Εορδαίας

10 Οκτωβρίου 2018
10:21
Κανένα σχόλιο

Εθελοντικό έργο, μία φορά την εβδομάδα, σε οίκο ευγηρίας στο Εκκλησοχώρι Πέλλας με 29 ηλικιωμένους, πρόκειται να προσφέρουν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου των Πύργων Εορδαίας, στους τομείς της καθαριότητας, της ατομικής υγιεινής των τροφίμων, της εστίασης και της ψυχαγωγίας. Χθες Τρίτη, μετέφεραν στο χώρο του οίκου ευγηρίας, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ρουχισμού και 30 κλούβες με μήλα, ενώ, συζήτησαν με τους υπευθύνους για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ηλικιωμένων, και υποσχέθηκαν, βοήθεια στο άμεσο μέλλον

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.