Σιάτιστα: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την ανάπλαση της πλατείας χώρας (Φωτογραφίες & Bίντεο)

12 Οκτωβρίου 2018
09:04
Κανένα σχόλιο

Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την ανάπλαση της πλατείας χώρας παρουσιάστηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο Δημαρχείο Σιάτιστας

Ο κύριος Στρακαλής και η κυρία Κοσμίδου που ανέλαβαν τη μελέτη ανάπλασης, εστίασαν στη μονοδρόμηση της οδού Ζωσιμά που οδηγεί από την πλατεία προς τα Αργάτικα.

Ταυτόχρονα έδωσαν τρεις προτάσεις διαμόρφωσης της κεντρικής πλατείας, ενώ και στις τρεις εναλλακτικές λύσεις διατηρούσαν τα καταστήματα της λαϊκής αγοράς που τώρα δε λειτουργούν.

Υπήρξαν πολλές επισημάνσεις από δημοτικούς συμβούλους φορείς και πολίτες για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από μια πιθανή μονοδρόμηση, καθώς και εναλλακτικές λύσεις.

Όπως ειπώθηκε θα υπάρξει μια τελευταία παρουσίαση με το τελικό σχέδιο το Νοέμβριο .

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την κάμερα του siera fm, από τη ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.