Συνάντηση πραγματοποίησε η Παναγιώτα Ορφανίδου με μέλη του συνδυασμού της. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Εράτυρα και παρόντες ήταν οι περισσότεροι υποψήφιοι του κεντρικού ψηφοδελτίου.

Η επικεφαλής του συνδυασμού ευχαρίστησε όλους για την συμπόρευση στις εκλογές,  λέγοντας πως δεν επιθυμεί πλέον να ασχοληθεί με τα κοινά, ούτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, ούτε στην κεντρική πολιτική σκηνή για προσωπικούς λόγους.

Το λόγο πήραν και πολλοί από τους παρόντες, πιέζοντας την Παναγιώτα Ορφανίδου να αναθεωρήσει την απόφαση της,  λέγοντας πως είναι στο πλευρό της.

Παρά τις έντονες πιέσεις η πρώην δήμαρχος, δεν άλλαξε απόφαση, λέγοντας όμως πως αν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον να ηγηθεί του συνδυασμού, ότι θα υποστηρίξει την προσπάθεια .

Αναφέρθηκε από πολλούς ότι ήδη υπάρχουν επαφές με άλλους υποψηφίους δημάρχους, αλλά κανείς δεν έχει λάβει αποφάσεις για το τι θα πράξει.

Μετά από συζήτηση, ελήφθη η απόφαση να υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο σε όποιον επιθυμεί να ηγηθεί του συνδυασμού, να το γνωστοποιήσει στην Παναγιώτα Ορφανίδου και να πραγματοποιηθεί συνάντηση ( εφόσον προκύψει κάτι τέτοιο) μέχρι τέλος του μήνα. 

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση από την κάμερα του siera fm. 

 

sierafm.gr