kozan.gr: Eπίσκεψη στο εργοτάξιο της υπό κατασκευή λιγνιτικής μονάδας “Πτολεμαΐδα 5”, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων των εργαζομένων, πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Φεβρουαρίου 2017
10:58

Eπίσκεψη στο εργοτάξιο της υπό κατασκευή λιγνιτικής μονάδας “Πτολεμαΐδας 5”, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων των εργαζομένων, πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 6/2, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, ανέφερε, πως, όσα θα καταγραφούν, θα προωθηθούν στον ανάδοχο προκειμένου να τηρούνται οι κατάλληλες συνθήκες εργασίας σε θέματα υγιεινής κι ασφάλειας, που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που μας έστειλε o Γ. Κατσανίκος:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο με τα σωματεία που υπάγονται στη δύναμή του επισκέφτηκε σήμερα την Μονάδα V όπου έγινε καταγραφή προβλημάτων και εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ιεραρχία της αναδόχου εταιρίας προκειμένου να συζητηθούν όλες οι ελλείψεις που υπάρχουν στο εργοτάξιο και να δοθούν λύσεις.
Αποσκοπώντας στην καθιέρωση καλού εργασιακού κλίματος και στην ομαλή εξέλιξη των εργασιών της Μονάδας V, το Ε.Κ. ενημερώνει όλους τους εργαζόμενους ότι στον χώρο του εργοταξίου θα λειτούργει από την Δευτέρα γραφείο στελεχωμένο με συνδικαλιστικά στελέχη σωματείων όπου θα μπορούν να απευθύνονται για οποιοδήποτε εργατικό ζήτημα.

2 σχόλια

  • Τα σωματεία οικοδόμων και ιδιωτικών υπαλλήλων που γράφει η ταμπέλα και υπάγονται στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαιδας είναι κυριολεκτικά σφραγίδα-φαντάσματα. Τα έχει στήσει ο Τσιλφίδης με εκλογές-παρωδία. Οποιοσδήποτε μπορεί να το τσεκάρει να δει ποιοι έχουν τάχα ψηφίσει και θα βγάλει συμπεράσματα.
    Για τα άλλα δυο δεν ξέρω και δεν λέω αλλά μάλλον το ίδιο θα ισχύει.
    Ολα τα χρόνια με αυτές τις αλχημίες συντηρείται το καθεστώς της ανομίας και του ρουσφετιού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.