Αυτοψία στα χωριά – Το kozan.gr εγκαινιάζει, σύντομα, μια νέα στήλη που θα αναδεικνύει τα προβλήματα καθημερινότητας, την κατάσταση των δημόσιων υποδομών καθώς κι άλλα ζητήματα,που απασχολούν τους κατοίκους, στα χωριά της περιοχής

19 Οκτωβρίου 2018
07:17

 

Το kozan.gr εγκαινιάζει, σύντομα, μια νέα στήλη που θα αναδεικνύει τα προβλήματα καθημερινότητας, την κατάσταση των δημόσιων υποδομών καθώς κι άλλα ζητήματα στα χωριά της περιοχής. Εκτός όμως από τα δικά μας οδοιπορικά, μπορείτε, όσοι μένετε εκεί, να στέλνετε, στο [email protected], τις δικές σας φωτογραφίες από σημεία που είναι παραμελημένα ή έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων και την επίλυσή τους από τους αρμοδίους.

kozan.gr

17 σχόλια

  • Προεκλογικά; Ωραία ιδέα Θεόφιλε κατά του Ιωαννίδη και του Μαλούτα. Κάνε και μία στήλη για την Π.Ε Γρεβενών. Ο κόσμος όμως δεν είναι χαζός

    • Τι εγινε γιουσαφακι φοβασαι κατι? αλλα δε φταιει κανεις το κοζαν φταει που σας δινει βημα να γραφετε οτι θελετε. ο καλυτερος θα κερδισει και προσωπικα πιστευω οτι η προηγουμε αρχη μπορει να ειχε φθαρει απο το χρονο εκανε ομως πραγματα πολλα

  • Καποιοι αρχισαν να τρεμουν στο δημαρχειο. γιατι? τι φοβαστε αφου τα πατε καλα στα χωρια. μαλλον εσεις ψαχνετε για χαζους.

  • Φαντάζομαι ότι θα περιγράφεις την πραγματικοτητα χωρίς ωραιοποιήσεις και υπερβολές Όσο και αν πειράζει τους τοπικούς άρχοντες!!

  • Eπιτελους δειξτε λιγο σημασια και στα χωρια οχι μονο μεσα στην πολη περιμενουμε λοιπον να κανετε πραξη αυτο που γραφεται

  • Όσο οι δήμαρχοι ασχολούνται με τα πρακτικά προβλήματα μόνο προεκλογικά, τότε, καλά κάνουν τα μέσα και τα αναδεικνύουν προεκλογικά. Αν ένας δήμαρχος κάνει δουλειά σταθερά όλη την θητεία του, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, ίσα ίσα. Μακάρι να γινόντουσαν εκλογές κάθε χρόνο. Μπράβο στο κοζαν που πάντα δίνει βήμα στους πολίτες, είτε με σχόλια, είτε με καταγγελίες.

    • Λαικά δικαστηρια ε? οταν ομως πανε οι δικου σου για ψηφους τοτε μια χαρα καλος ειναι λαουτζικος. δεν εχει να φοβηθει τιποτα ο δημαρχος γιουσουφακι αφου τα εχει κανει ολα τελεια.

  • Ελάτε να δείτε τα σκυλιά πρωί πρωί μέσα στο προαύλιο του σχολείου δημοτικό Ποντοκωμης,ελάτε να δείτε που έφτασαν τα ορυχεία κ την τέφρα που έχουμε, ελάτε να δείτε το πάρκο σε τι άσχημη κατάσταση βρίσκεται αλλά φυσικά σιγά μην νοιαστει ο δήμος Κοζάνης θα πάρουν καλά καλά τα λεφτά τις μετεγκαταστασεις από το σχολείο, το γυμνάσιο μας την εκκλησία μας κ ότι άλλο πάρουν κ θα τα φάνε όλοι τους μαζί κ εμείς περιμένουμε τα δήθεν οικόπεδα που υποτίθεται θα κ φτιάξουν στην Ζεπ να μας δώσουν. Κ θέλουν κ ψήφο η πονυρη ρε άιντε από εδώ λαμογια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.