Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος κτηνοτρόφος από το Λιβαδερό κι ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο (Φωτογραφία)

18 Οκτωβρίου 2018
16:24
Κανένα σχόλιο

Νεκρός άνδρας βρέθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στον περιβάλλοντα χώρο κτηνοτροφικής μονάδας πλησίον (περί τα 500-600 μ. δυτικά) του εγκαταλειμμένου οικισμού της Πάδης (Βογγόπετρας) της Τ.Κ. Τρανοβάλτου, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 40χρονο κτηνοτρόφο από το Λιβαδερό, που δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή.

Η σορός του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (περί τις 12:00) για νεκροψία-νεκροτομή.

Επί τόπου, από νωρίς και μέχρι αργά το μεσημέρι, βρέθηκε ειδικό κλιμάκιο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δνσης Δυτικής Μακεδονίας, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Το mikrovalto.gr βρέθηκε στο χώρο του θλιβερού περιστατικού (δείτε φωτογραφία)…

mikrovalto.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.