Υπό ίδρυση Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης: “Δηλώνουμε  ότι θα υπερασπιστούμε με σθένος  τις επιλογές των παιδιών μας”

18 Οκτωβρίου 2018
21:39

Υπό ίδρυση Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης

Κοζάνη 18/10/2018

Κοζάνη

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην λειτουργία του νεοσύστατου Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης όπου οι υπηρεσίες του υπουργείου καταργούν αυθαίρετα την Β τάξη και ενοποιούν τα δύο τμήματα της πρώτης τάξης, ο Σύλλογος Γονέων στην έκτακτη γενική συνέλευση του, με την σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκόμενων   αποφάσισε τα παρακάτω:

-Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά οι μαθητές της Β τάξης θα προσέλθουν στο σχολείο και στις τάξεις τους για να κάνουν μάθημα με τους καθηγητές τους. Στο σχολείο θα βρίσκονται οι γονείς όλων των μαθητών  για να υποστηρίξουν την λειτουργία του σχολείου.

-Να δοθεί η δυνατότητα έως τέλος Οκτωβρίου να γίνουν κατατακτήριες εξετάσεις για την προσέλευση επιπλέον μαθητών

-Να λειτουργήσει μόνο για φέτος ολιγομελές τμήμα στην Β τάξη

-Να παραμείνουν ως έχουν τα δύο τμήματα στην Α τάξη

Η ύπαρξη της Β τάξης ακόμη και ως ολιγομελούς, συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και αναβαθμίζει την εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι γονείς των μαθητών του Καλλιτεχνικού σχολείου, θεωρούμε ότι η παύση της λειτουργίας της δευτέρας και η ενοποίηση των δυο τμημάτων της Α τάξης συνιστούν υποβάθμιση του σχολείου και του εκπαιδευτικού έργου.

Δηλώνουμε  ότι θα υπερασπιστούμε με σθένος  τις επιλογές των παιδιών μας και καλούμε το υπουργείο Παιδείας να  στηρίξει με τις ενέργειες του  τις επιλογές των μαθητών του σχολείου.

Η προσωρινή επιτροπή του Συλλόγου Γονέων

12 σχόλια

  • Που ειναι ο καλλιτεχνικος κοσμος να στηριξει το σχολειο που θα φοιτησει ο μελλοντικος ηθοποιος ,η ζωγραφος και χορευτρια της επομενης δεκαετιας;;;δεν ακουσα καμια φωνη απο ΔΠΘ,θεατροδρομιο….σχολες χορου και εικαστικα εργαστηρια….μονο το ΚΚΕ πηρε ειδηση οτι κατι τρεχει και πηρε θεση;

  • Υπάρχουν ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό ή όλα λειτουργούν ρολόι και απλά το θέμα είναι ότι υπάρχουν μόνο 6 μαθητές? Αν το σχολείο “στρώσει” σε 2 χρόνια, που είναι το όφελος των μαθητών?

  • Αυτα τα 6 παιδια ας ξανακάνουν την πρώτη γυμνασίου! Δεν ειναι δα και τοςο τραγικό,ίσα ίσα θα πάρουν τις σωστές βάσεις στα καλλιτεχνικά μαθήματα! Το τμήμα των 6 ατόμων στη Β γυμνασίου( αν συνεχίσει να υφίσταται) θα γίνει τμήμα 6 ατόμων Γ γυμνασίου και πάλι θα εχετε ζόρια με ελλείψεις στην Γ γυμνασίου! Δεν θα έπρεπε εξ αρχής να ξεκινήσει Β Γυμνασίου,δεν εχει καμια λογική! Υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην Παιδεία,αλλα αυτο δεν ειναι ενα απο αυτα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.