Δυτική Μακεδονία: Καστανογιορτές, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου

19 Οκτωβρίου 2018
10:02
Κανένα σχόλιο

Εορδαία: Δωρεάν κρασί και κάστανα στο Εμπόριο

Κρασί και κάστανα  δωρεάν, θα γευθούν όλοι, όσοι, προσέλθουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Εμπορίου όπου ο Σύλλογος Γυναικών « Άγιος Μηνάς» διοργανώνει την 8η γιορτή Κάστανου, προβάλλοντας και προωθώντας το τοπικό προϊόν. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση παραδοσιακών χορών της περιοχής από τοπικά συγκροτήματα της περιοχής και γλέντι με την ορχήστρα των Αδελφών Βαλκάνη

Κοζάνη: 13η γιορτή Καστανοπάζαρου στον Πεντάλοφο

Η 13η γιορτή καστάνου θα πραγματοποιηθεί  στον Πεντάλοφο Βοϊου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου  στις 12 το μεσημέρι.  Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η ορχήστρα του Τάκη Μπέτζιου  και θα γίνει και παρουσίαση χορευτικών τμημάτων. Την Γιορτή διοργανώνουν ο Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός, ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Δήμου Βοϊου και η Τοπική Κοινότητα Πενταλόφου.

Κοζάνη: Καστανογιορτή στην Δαμασκηνιά Βοίου

Καστανογιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Δαμασκηνιά Βοίου την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Δαμασκηνιωτών « Η ΠΑΝΑΓΙΑ»

με τη χορηγία του Δήμου Βοϊου και της τοπικής Κοινότητας Δαμασκηνιάς.

Καστοριά: 32η Καστανογιορτή στον  Άργος Ορεστικό

Η 32η Καστανογιορτή θα πραγματοποιηθεί στο  Καστανόφυτο του Άργους Ορεστικού  την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με χαιρετισμό από τον Δήμο και θα ακολουθήσει εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων. Η εκδήλωση διαρκεί από τις 10:30 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

 ΠΗΓΗ  ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.