kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: 3.720 ευρώ στοίχισαν οι αλλαγές εταιρικής ταυτότητας και οπτικής επικοινωνίας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

22 Οκτωβρίου 2018
12:41

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, 3.720 ευρώ στοίχισαν οι αλλαγές εταιρικής ταυτότητας και οπτικής επικοινωνίας του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης. Aναλυτικά, η μία δαπάνη  αφορούσε τη δημιουργία συστήματος οπτικής ταυτότητας, με βάση το νέο σήμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και αμοιβή το ποσό των 1.860 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του φ.π.α. και η δεύτερη τη δημιουργία νέου εμβλήματος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κι αμοιβή το ποσό των 1.860, ευρώ, στο γραφίστα που ανέλαβε τη διεκπεραίωση των δύο συγκεκριμένων έργων. Είναι προφανές πως ο κ. Λευτέρης Γιοβανίδηςνέος καλλιτεχνικός σύμβουλος με αυτές τις ενέργειες προσπαθεί να αφήσει το δικό του στίγμα, όμως το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι συγκεκριμένες αλλαγές, ήταν, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο απαραίτητες. Για παράδειγμα, να θυμίσουμε, πως, το λογότυπο του ΔΗΠΕΘΕ, είχε αλλάξει πριν από 3 χρόνια (περίπου), με την ανάληψη των καθηκόντων της κας Ελένης Δημοπούλου.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Κάθε φορά που θα αλλάζει διευθυντή θα αλλάζει και το λογότυπο; Μήπως θα έπρεπε να εστιάζουν στην ουσία του αντικειμένου τους και να αφήσουν κατά μέρους τα περιττά έξοδα; Μου θυμίζει τη δημοτική αρχή που το μόνο δικό της έργο που έχει παρουσιάσει είναι η αλλαγή του λογοτύπου του δήμου με το σήμα των transformers. Όλα τα άλλα είναι υλοποίηση του οράματος των προηγούμενων.

  • παντελως αχρειαστη δαπανη, πολυεξοδη μαλιστα. πουθενα στην αγορα δεν υπαρχουν τοσο ακριβες κοστολογησεις για ενα λογκο που περνα απαρατηρητο, χωρις να εχει καποιον προσανατολισμο

  • Γιατι να μην αναφερθεί που το ανέθεσε, και ότι είναι εκτος τοπικής αγοράς! Με απευθείας ανάθεση!!!! όταν ο Δημαρχος μιλάει για ανεργία και επιχειρηματικότητα μήπως αναφέρετε στους φίλους του Γιοβανίδη στην Αθήνα? Μια απο τα ίδια δηλαδή όπως τους προηγούμενους και ξεκινάει χειρότερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.