kozan.gr: Ερρίκος Δαβιδόπουλος, πρώην πρόεδρος του Εθνικού Βατερού: «Η ομάδα αυτή είναι κομμάτι απ’ τη ζωή μου». Τι είπε για το νέο καλλιτεχνικό σύμβουλο του ΔΗΠΕΘΕ, για την πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια E. Δημοπούλου, αλλά και τι απάντησε στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές (Βίντεο)

23 Οκτωβρίου 2018
03:02
Κανένα σχόλιο

 

 

Ο Ερρίκος Δαβιδόπουλος πρώην πρόεδρος του Εθνικού Βατερού, μίλησε στο «Σπορ Ραντεβού» του Top Channel, για τη μεγάλη του αγάπη….». Τον Εθνικό Βατερού. «Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα. Πάνω από 35 χρόνια. Η ομάδα αυτή είναι κομμάτι απ’ τη ζωή μου», δηλώνει. «Σε ό, τι αφορά τα της διοίκησης της ομάδας σημειώνει: «είναι θετικό να μπαίνουν στα διοικητικά νέα παιδιά. Ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτό, αλλιώς η ιστορία όλων των ομάδων είναι καταδικασμένη». Δείτε επίσης, τι λέει για τη φετινή πορεία του Εθνικού, αλλά και τι για μια άλλη μεγάλη του αγάπη… το θέατρο… όπου είναι εξάλλου και μέλος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ. Τι λέει για τον νέο καλλιτεχνικό σύμβουλο του ΔΗΠΕΘΕ, για την πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια κα Δημοπούλου, αλλά και τι απάντησε στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές. 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.