kozan.gr: Τα μέλη της διαδικτυακής ομάδας στο facebook “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” στέλνουν το δικό τους μήνυμα ενόψει του αγώνα, στο κλειστό της Λευκόβρυσης, την Κυριακή 28/10, μεταξύ της Εθνικής Ανδρών χάντμπολ κόντρα στα Σκόπια: “Σας προειδοποιούμε πως δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή πρόκληση από την ομάδα των Σκοπίων (φανέλες με το όνομα Μακεδονίας, σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας”

25 Οκτωβρίου 2018
11:40

Τα μέλη της διαδικτυακής ομάδας στο facebook “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” στέλνουν το δικό τους μήνυμα ενόψει του αγώνα, στο κλειστό της Λευκόβρυσης, την Κυριακή 28/10, μεταξύ της Εθνικής Ανδρών χάντμπολ κόντρα στα Σκόπια: “Όλους εσάς που είχατε την φαεινή ιδέα να διοργανώσετε την 28η Οκτωβρίου αγώνα χάντμπολ μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, σας προειδοποιούμε πως δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή πρόκληση από την ομάδα των Σκοπίων (φανέλες με το όνομα Μακεδονίας, σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας κτλ κτλ). Επίσης θέλουμε να τονίσουμε στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρισεως Ελλάδος πως με οποιαδήποτε άλλη ονομασία κατέβει στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα των Σκοπίων πέραν της FYROM ο αγώνας δεν πρέπει να διεξαχθεί! Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες θα είναι εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθεια της Εθνική μας!!”

29 σχόλια

  • Είναι απορίας άξιον ποιός φωστήρας επέλεξε την ημέρα της μεγαλύτερης Εθνικής Εορτής για αυτόν τον αγώνα…

  • Η ΟΧΕ απευθύνθηκε και σε δύο άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας – πριν δεχθεί η Κοζάνη – οι οποίες δεν δέχθηκαν να διοργανώσουν τον αγώνα

  • Την Κυριακή θα πάμε τα παιδιά μας στο γήπεδο να απολαύσουν την Εθνική μας. Δεν ξέρω ποια πιστεύετε πως είναι τα όρια της ανοχής σας αλλά προσέξτε καλά

    • Το παιδί σου που είναι Ελληνόπουλο Μακεδόνας … και εσύ ώς Γονέας Έλληνας Μακεδόνας …. ποιές είναι οι ανοχές σου …;;;;;;;;
      Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” είναι να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στην Εθνική μας ομάδα με ακραίες συμπεριφορές…
      ΑΛΛΑ αν είναι να κατέβουν να παίξουν οι Σκοπιανοί , με το λάβαρο του ήλιου της Βεργίνας και με το όνομα “Μακεδονία” τότε ΟΡΘΑ ο αγώνας δεν πρέπει να πραγματοποηθεί …!!!!!!
      Σας θυμίζω ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες αναφορές .. όπου Εθνική μας ομάδα δεν δέχτηκε να κατέβει σε παρόμοιο παιχνίδι και ακυρώθηκε…. ΔΕΝ μας ενδιαφέρει…. Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας θέλει θυσίες … και όχι υποχωρίσεις ….

      • Το τι είναι το παιδί μου ξέρω πολύ καλά. Αν υπάρχει λόγος να μη γίνει το παιχνίδι η Ομοσπονδία ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει όπως και στο παρελθόν και δεν έχει ανάγκη για υποδείξεις.
        Ξαναλέω. Εμείς θα πάμε για να απολαύσουμε τον αγώνα όπως με όποιον άλλο αντίπαλο και να παίζαμε.Θα έχουμε τα παιδιά μας. Ελπίζω να πας και εσύ και όλοι για το ίδιο λόγο.

        • Ο αγώνας, έστω και της Εθνικής Ομάδος είναι δευτερεύον, για να μην πω, ας μου επιτραπεί η λέξη, δεκατεύον ζήτημα. Προέχει ο Μακεδονικός Αγώνας, το κατάλαβες;

      • καλα δεν ντρεπεσαι ρε που μας το παιζεις και Ελληνας! Μαλλον εισαι με αυτους που χαριζουν το ονομα της Μακεδονιας μας η εισαι βαλτος….

        • Περνιεσαι για εξυπνος ανθελληνας? Πες ονομα και επιθετο να που με του τσιπρα μιας και πουλαει το ονομα της περιοχης να πουλησει κι εσεν αστα σκοπια. Μια χαρα θα ταιριαξεις εκει!

  • Συγνωμμη κυριοι της ομαδας facebook.. απειλειτε και ποιοι εισαστε εσεις …
    Γνωριζεται οτι θα παρακολουθουν οικογενειες με παιδια.. Για συγκεντρωθητε λιγο.. Τι ακροδεξια φαινομενα ειναι αυτα.. τι τσαμπουκαδες του πεζοδρομιου.. εννοειτε πως ολοι νοιαζομαστε για την Μακεδονια μας και για την Ελληνικοτητα της.. και δεν διαπραγματευομαστε τιποτα.. αλλαβδεν φερει ευθυνη η ομαδα της γειτονος χωρα για αυτην την κατασταση.

  • Οι γνώστες των ευρωπαϊκών αγώνων Ε.Ο. γνωρίζουν πως οι φανελες θα έχουν υποχρεωτικά το FYROM, θα έχουν όμως και τον Ηλιο της Βεργίνας που είναι η επίσημη σημαία τους. Θα έχουν διαβατήρια Republic Macedonia.

  • H Κοζάνη είναι μακεδονική πόλη με τεράστια περήφανη ιστορία εξωστρέφειας. Έχει κουλτούρα ανοικτών οριζόντων και είναι στο συμφέρον της να αναζητεί συνεργασίες και φιλίες με πολίτες άλλων χωρών.
    Οι όποιοι ξενόφερτοι, που δεν έχουν παρόμοια νοοτροπία, παρακαλούνται να εκδηλώνουν τα διαφορετικά ήθη τους στον τόπο τους…

  • Να μας πούνε αυτοί οι Μακεδόνες πόσοι ήτανε πριν στη χρυσή αυγή στα γραφεία της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας….. Αει καρτερουμε

  • Να κάτσετε στα αυγά σας στα Καιλαρια Πτολεμαίοι της Γαλλίας και του Πόντου….. Δεν έχετε καμιά δουλειά στην Κοζάνη.

  • Γιατί χρησιμοποιείς ξένο όνομα; Ξένο nickname από άλλον; Δαιμεώδης; Ανήκει σε άλλον και το έχει δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.