kozan.gr: Σ. Γκανάτσιος, Πρύτανης ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: «Απ΄ ότι διαφαίνεται η πλειοψηφία του ιδρύματος είναι υπέρ της συνένωσης των δύο Aνώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της περιοχής» (Βίντεο)

25 Οκτωβρίου 2018
12:12

 

«Απ΄ ότι διαφαίνεται η πλειοψηφία του ιδρύματος είναι υπέρ της συνένωσης», τόνισε ο πρύτανης ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γκανάτσιος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Kozan.gr. Δείτε τι απάντησε και στο ερώτημα αν θεωρεί πως μέσω αυτής της διαδικασίας και τηw συζήτησης για τη συνένωση των δύο ιδρυμάτων υπάρχει, εκ των έσω, ένα είδος αντιπολίτευσης που στοχεύει τον ίδιο.

15 σχόλια

  • Όπως φαίνεται από τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, μόνο ο κ. Γκανάτσιος έχει την αντίληψη του συμφέροντος της κοινωνίας και της περιοχής αδιαφορώντας για τη θέση που κατέχει εν αντιθέσει με άλλους.

  • ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Π.Χ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ Κ ΧΩΡΙΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ, ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ?
    Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΥΟ ΑΝΟΜΟΙΩΝ ΠΡΑΜΑΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΟΜΟΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ?
    ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

    • αυτα να τα πεις στον υπουργο,φιλε ασνωνυμε 2.13.αλλος μπηκε με 6000 μον.και αλλος 17-18000μον.γιαυτο υπαρχει ανεργια και ολοι στο ιδιο τσουβαλι…κριμα ! δεν υπαρχει παιδεια στην ελλαδα!

      • ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΙΞΗ.ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΚΡΙΒΑ.
        ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

        • Ποιος διοικει το υπουργειο υποδομων; Οι διπλωματουχοι μηχανικοί.

          Ποιος παραγει νομοθεσια που δημιουργει αυθαιρετα; Οι διπλωματουχοι μηχανικοι του υπουργειου υποδομων ως νομοπαρασκευαστικες επιτροπες υπο την καθοδηγηση του ΤΕΕ…

          Μας πρηξατε με την επιστημονικη αυθαιρεσία σας!

          Φτάνει πιά!

          • ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ… ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ?
            ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ…ΠΑΡΕ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

          • Ανώνυμε που γράφεις κεφαλαία γιατί είσαι αγράμματος, εκτός τόπου και χρόνου είναι όλοι όσοι απομυζούν την ελληνική κοινωνία παράγοντας νομοθεσία που γεννά νέα βάρη όπως το υπουργείο υποδομών που διοικείται από τα μέλη του ΤΕΕ.

    • Ναι! Και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, με τη διαφορά ότι ο μηχανικος ΠΕ λόγω της συντεχνίας του, όσο κεφάλας και να είναι, έχει εξασφαλισμένη θεση προϊσταμενου…

  • Το μόνο ουσιαστικό αποτέλεσμα της συνένωσης θα είναι οι βάσεις των 5 και 6 χιλιάδων μορίων του ΤΕΙ να γίνουν βάσεις του Πανεπιστημίου. Μάλλον για υποβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μιλάμε στη Δυτική Μακεδονία, παρά για αναβάθμιση.

    • Μαλον δε ξερεις τις βασεις καλα ουτε καν… κι ακαρτερει κι ακαρτερει κι απο την απελπισια…ποτέ δε θα δεις βασεις που φανταζεσαι στην Κοζανη

  • Προς τι τα παραπονα οι διαμαρτυριες κλπ?
    Τι τσιρίζετε? ολοι εσεις ψηφισατε πατσοκ νουδουλα και λοιπους και εξυπηρετησαν και εφτιαξαν για καθε πικραμενο δημαρχο πρυτανη καθηγητη τει αει κατοικο επαρχιας που ηθελε να βγαλει λεφτα νοικιαζοντας την γκαρσονιερα δυαρι τριαρι του και να αφησει λεφτα στα καφε ταβερνες κλπ της πολης του
    Σε καθε χωριο και πολη τει και αει διχως κανεναν σχεδιασμο!

    Και εξακολουθουν και βαρανε τα ντεφια πανηγιρικα ακομα γιατι προσδοκανε εισροη χρηματων απο τους φοιτητες μιας και η δεη καπουτ τα στρατοπεδα καπουτ οι επιδοτησεις των καφενετζηδων αγροτων καπουτ

    Οσο για τον βραχοτοπο της ζεπ που ειπε καποιος παραπανω που φτιαχνεται το πανεπιστημιο σε ολες τις πολεις εκτος φτιαχνονται τα πανεπιστημια
    Αν δεν του αρεσει ο βραχοτοπος και του χαλαει το ιματζ της κακασχημης κοζανης .ειναι το καλυτερο μερος που θα μπορουσε να χτιστει το πανεπιστημιο

    Ας αναβαθμιστει βρε αδερφε λιγο και εκει η περιοχη που τους εχει ξεχασει το συμπαν τους ανθρωπους που μενουν εκει λες και ειναι σε γκετο !!!

    • 1)Η θέση του πανεπιστημίου δεν καθορίζεται με την αναβάθμιση περιοχών γκέτο

      2) ο Βραχότοπος έχει να κάνει με το κόστος των 2 εκ ευρώ που κόστισαν οι τσιμεντενέσεις των έγκοιλων

      3) η θέση επίσης δεν καθορίζεται για να ανεβάσει την αξία καταπατημένων δημόσιων εκτάσεων πρώην αντιδημάρχων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.