Αντώνης Δασκαλόπουλος: “Ως πότε το Κοζανίτικο κράτος θα καθορίζει τις τύχες μας;”

25 Οκτωβρίου 2018
12:49

Αποφάσεις . …. Ερήμην των πολιτών.

Ως πότε θα αποφασίζουν οι άλλοι για μας χωρίς εμάς?

Ως πότε το Κοζανίτικο κράτος θα καθορίζει τις τύχες μας?

Πότε θα ενημερωθούν οι πολίτες των Γρεβενών για την υποβάθμιση και τη μετατροπή των υποδομών της πρώην Πανεπιστημιακής Σχολής Αστυφυλάκων σε Αστυνομικό Τμήμα?

Με ποια κριτήρια κρίθηκε επωφελής αυτή η λύση και γιατί αγνοήθηκαν προτάσεις όπως , η πρώην Σχολή Αστυφυλάκων να λειτουργήσει σαν Σχολή σωφρονιστικών υπαλλήλων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενταγμένη στο μηχανογραφικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας – ιδέα που και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα-

Ως αναφορά τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αυτή θα μπορούσε να στεγαστεί σε νεοαναγειρόμενο κτίριο σε ιδιόκτητο οικόπεδο της Αστυνομίας επί της οδού Κ. Ταλιαδούρη.

Ενημέρωση ,προτάσεις , συζήτηση τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Γρεβενών σε εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από την Αντιπεριφέρεια Παιδείας –Αθλητισμού- Πολιτισμού ,το Επιμελητήριο Γρεβενών και τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών.

Ο Αντιπερειφερειάρχης

Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού

κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος

9 σχόλια

  • Φυσικα κ ειναι καλυτερα, πολυ καλη η προταση του κυριου Δασκαλοπουλου, ετσι και σχολη σοφρωνιστηκων θα γινει(!!!!!) και οι ημετεροι θα εισπρατουν 80.000 τον χρονο απο τα ενοικια της Ελ.ας.!

  • Αν δεν συμφωνείς παραιτησου!!!!
    Όχι να κρατάμε τις εμισθες θέσεις που σου εδωσαν οι Κοζανίτες και να τους κατηγορουμε κιόλας!!!!!

  • Πραγματικα αστειο και περα για περα ψευδες το αρθρο.Για ποιο Κοζανιτικο κρατος μας μιλαει;;;Ο εκει τοπικος βουλευτης και δημαρχος που ειμαι υπερ;Τωρα θυμηθηκε ο κος Δασκαλοππυλος το κτιριο της αστυνομιας;;;Τωρς που δημοπρατειται;Καθαρα τα ιδιωτικα συμφεροντα των ιδιωτων προασπιζει.Ειναι πολλα τα λεφτα.Κυριε Καρυπιδη προχωρα!Ολη η κοινωνια ειναι υπερ σου σε αυτο το θεμα.

  • O Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών των Γρεβενών που είναι; Πως γίνεται την εκδήλωση να συνδιοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Παιδείας –Αθλητισμού- Πολιτισμού ,το Επιμελητήριο Γρεβενών και Ο Εμπορικός Σύλλογος; o Σημανδράκος τι κάνει;

  • Άντε πάρα πέρα με αυτή την καραμέλα του κοζανιτικού κράτους που σας έδωσε ο Καρυπίδης και την πιπιλάτε εσείς,καλύπτοντας την ανεπάρκεια σας.

  • Πρωτα να μαθει ο εν λογω κυριος οτι δεν υπαρχει Αντιπεριφερεια Παιδειας Πολιτισμου και Αθλητισμου. Περιφερεια υπαρχει. Αντιπεριφερειαρχης υπαρχει. Αλλα εννοια Αντιπεριφερεια δεν υπαρχει. Γραφειο Αντιπεριφερειαρχη λεγεται. Τα στοιχειωδη πρεπει να τα γνωριζουν.

  • να τα ανεβάζεται όλα τα σχόλια κύριοι και όχι ότι σας συμφέρει. ακόμα και η προπαγάνδα και η λάσπη έχει τα όρια της.

  • Σίγουρα το κοζανιτικο κράτος φταίει που τα Γρεβενά ίσως να είναι η μοναδική πόλη χωρίς λαογραφικό μουσειο. Αλλά ποιος νοιάζεται; Οι φοιτητές και οι σπουδαστές μας ενδιαφέρουν για να αφήσουν χρήμα στον τόπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.