Διαρροή κι όχι κλοπή έδειξε τελικά η έρευνα για την υπόθεση με τα 2700 λίτρα που “εξαφανίστηκαν” από το λεβητοστάσιο του ΕΠΑΛ Σιάτιστας

25 Οκτωβρίου 2018
17:15

 

Σε έλεγχο για πιθανή διαρροή προχώρησε πριν από λίγο η διεύθυνση του ΕΠΑΛ Σιάτιστας. Μετά από εξέταση όλων των ενδεχομένων, σήμερα το απόγευμα παρουσία όλων των εμπλεκομένων, στη δεξαμενή μπήκε λίγο πετρέλαιο και αποδείχθηκε ότι υπάρχει διάβρωση που οδηγούσε το πετρέλαιο μέσα στο έδαφος χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό αφού απορροφούνταν από το έδαφος.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία του siera fm, φαίνεται η σκουριά και η διάβρωση στον πάτο της δεξαμενής. Έτσι διαλευκάνθηκε η περίεργη αυτή υπόθεση που απασχόλησε το τελευταίο εικοσιτετράωρο την τοπική κοινωνία, και μπήκε τέλος στα σενάρια κλοπής.

sierafm.gr

8 σχόλια

  • Κανονικά δεν πρέπει να επέμβει η Υπηρεσία Περιβάλλοντος? Κάποιος δεν πρέπει να οριστεί υπεύθυνος? Αν η διαρροή γίνονταν σε ιδιωτικό κτίσμα τι θα γίνονταν τότε?

  • Μακάρι να μη φτάσει το πετρέλαιο στα υπόγεια νερά, γιατί αν φτάσει όχι μόνο πόσιμο δε θα είναι το νερό αλλά και η περιβαλλοντική ζημιά μόνο αμελητέα δε θα είναι..

  • Κυρώσεις για μόλυνση!
    Κυρώσεις στους υπεύθυνους για ελλιπή συντήρηση!
    Η σχολική επιτροπή έχει ΑΦΜ, λειτουργεί εν είδει επιχείρησης!

    • Από το 2011 και μετά, ΔΕΝ υπάρχει ο γελοίος κατακερματισμός της μίας Σχολικής Επιτροπής με χωριστό ΑΦΜ σε κάθε σχολείο, ευτυχώς. Υπάρχουν μόνον δύο Σχολικές Επιτροπές όλες κι όλες σε κάθε Δήμο, μία για την Πρωτοβάθμια και μία για τα Σχολεία της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως. Τα περί λειτουργίας ως επιχειρήσεως μιας δημοσίας υπηρεσίας όπως είναι το σχολείο, δεν καταδέχομαι καν να τα σχολιάσω.

    • Σιγά μην το σκάψουν! Μπορεί μετά από κανένα εκατομμύριο χρόνια να μαζευτεί κι άλλο, και να φτιάξουμε καμιά πετρελαιοπηγή. Ποιος ξέρει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.