kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου, από τα Γρεβενά: “Ξοδεύτηκαν, για τον τουρισμό, 600.000 ευρώ. Πέστε μου τι είδατε στα Γρεβενά από όλα αυτά τα λεφτά που ξοδεύτηκαν;” (Βίντεο)

7 Φεβρουαρίου 2017
08:41

Η Περιφερειακή Σύμβουλος και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γεωργία Ζεμπιλιάδου, παραχώρησε, το πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, συνέντευξη τύπου στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών με θέμα: «Οι θέσεις του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για τον ετήσιο Απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής για το έτος 2016». Mεταξύ των θεμάτων που ανέλυσε ήταν κι αυτό του Τουρισμού. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Πηγή βίντεο greveniotis.gr

 

5 σχόλια

  • Έ πώς;;; τόσα ταξίδια … σε τόσες εκθέσεις …. Μόσχα, Κωνσταντινούπολη, Ταιβάν…. Αθήνα, Θεσσαλονίκη ,…χοροί ….τραγούδια….. φαγοπότια…. πώς δεν είδαμε …. θυσία…. έγιναν οι άνθρωποι κυρία Ζεμπιλιάδου….

  • ΓΕΩΡΓΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΑΜΕ;ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 8,2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.

  • Ε πως, γέμισαν ρα ξενοδοχεία πρόσφυγες, λίγο είναι; Θέλει να γίνει και να γίνει και Περιφερειάρχης ο Βαγγέλης…

  • Ο Βαγγέλης, ας κοιτάξει να φτιάξει τη διαρροή στην αίθουσα Πέτρος Σιούλης που θα καταστέψει τα πάντα και μετά ας κάνει τουρισμό…
    600.000 χιλιάδες για τουρισμό? Ποιό τουρισμό που μας γέμισαν πρόσφυγες τα ορεινά, που δεν κάνουν μια δράση για την προσέλκυση κόσμου…
    Νομίζουν ότι είμαστε χωριατάκια…ας κάνουν όρεξη!!!
    Όταν έρχονται οι Υπουργοί ξέρουν καλά να τους γυρνάνε στα ορεινά, σαν έκθεμα παρουσιάζουν τους πρόσφυγες και την πολύ έξυπνη λύση που προσφέρανε στην κυβέρνηση!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.