Κρίνοντας από την κατάσταση των πλαϊνού στηθαίου και κάποια θραύσματα αυτοκινήτου, φαίνεται ότι σημειώθηκε τροχαίο με -τουλάχιστον- σοβαρές υλικές ζημιές, στη διασταύρωση  από την έξοδο της γέφυρας (2ο χλμ) προς την Καισαρειά, στο «επίμαχο» σημείο όπου και παλιότερα είχαν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα.

Διευκρινίζουμε ότι, το τμήμα αυτό του δρόμου από τη διασταύρωση μέχρι την Καισαρειά, είναι τμήμα του σύντομου δρόμου από Κοζάνη προς Καμβούνια μέσω κόμβου Καρυδίτσας και Καισαρειάς στο οποίο οι οδηγοί εισέρχονται «υπό ιδίαν ευθύνην», όπου, παρότι έχουν γίνει σοβαρές παρεμβάσεις προστασίας (πινακίδες σήμανσης, πλαϊνά στηθαία και φωσφορίζουσες λωρίδες μείωσης ταχύτητας επί του οδοστρώματος), εν τούτοις ενέχει επικινδυνότητα, αφού δεν δόθηκε η ασφαλέστερη λύση κατασκευής κυκλικού κόμβου.

Σημ. Δεν μπορέσαμε να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες από το ατύχημα (οι εκτιμήσεις έγιναν με βάση την εικόνα που είδαμε). Φαίνεται -από τα νωπά ίχνη- ότι έγινε τις προηγούμενες ώρες από το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2017 (ή 1-2 μέρες πριν;). Να δούμε τώρα πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές στο πλαϊνό στηθαίο και τις πινακίδες…

atrtKais62 1 

atrtKais62 2 atrtKais62 3

mikrovalto.gr