Τροχαίο με -τουλάχιστον- υλικές ζημιές στην «επίμαχη» διασταύρωση από έξοδο γέφυρας Ρυμνίου προς Αιανή – Καισαρειά

7 Φεβρουαρίου 2017
08:55

Κρίνοντας από την κατάσταση των πλαϊνού στηθαίου και κάποια θραύσματα αυτοκινήτου, φαίνεται ότι σημειώθηκε τροχαίο με -τουλάχιστον- σοβαρές υλικές ζημιές, στη διασταύρωση  από την έξοδο της γέφυρας (2ο χλμ) προς την Καισαρειά, στο «επίμαχο» σημείο όπου και παλιότερα είχαν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα.

Διευκρινίζουμε ότι, το τμήμα αυτό του δρόμου από τη διασταύρωση μέχρι την Καισαρειά, είναι τμήμα του σύντομου δρόμου από Κοζάνη προς Καμβούνια μέσω κόμβου Καρυδίτσας και Καισαρειάς στο οποίο οι οδηγοί εισέρχονται «υπό ιδίαν ευθύνην», όπου, παρότι έχουν γίνει σοβαρές παρεμβάσεις προστασίας (πινακίδες σήμανσης, πλαϊνά στηθαία και φωσφορίζουσες λωρίδες μείωσης ταχύτητας επί του οδοστρώματος), εν τούτοις ενέχει επικινδυνότητα, αφού δεν δόθηκε η ασφαλέστερη λύση κατασκευής κυκλικού κόμβου.

Σημ. Δεν μπορέσαμε να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες από το ατύχημα (οι εκτιμήσεις έγιναν με βάση την εικόνα που είδαμε). Φαίνεται -από τα νωπά ίχνη- ότι έγινε τις προηγούμενες ώρες από το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2017 (ή 1-2 μέρες πριν;). Να δούμε τώρα πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές στο πλαϊνό στηθαίο και τις πινακίδες…

atrtKais62 1 

atrtKais62 2 atrtKais62 3

mikrovalto.gr

2 σχόλια

  • kozan το συμβαν ελαβε χωρα το Σαββατο στις 10 το πρωι. Περασα πεζος μιση ωρα αργοτερα,οπου βρηκα την Τροχαια και μου ειπαν πως δεν υπηρξαν τραυματισμοι. Το αυτοκινητο,ενα παλιο Ρενο Clio τσαλακωθηκε κυριολεκτικα. Σ΄εκεινο το σημειο,οπως θα ειδες,βρισκονται διασπαρτα θραυσματα προφυλακτηρων και φαναριων απο αμετρητα μικροατυχηματα.Τα δε στηθαια (καγκελα) ειναι κατεστραμμενα και πρεπει να αντικατασταθουν αμεσα. Και οι οδηγοι ομως φευγουν στο ισιωμα,τι θα γινει;

  • Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΑ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ. ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.