Συνδυασμός Ενότητα: Να συζητηθεί, στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, το θέμα της ανάπλασης στην περιοχή γύρω από τον ΥΗΣ Ιλαρίωνα

7 Φεβρουαρίου 2017
10:54
Κανένα σχόλιο

Ο πρώην δήμος Αιανής και στη συνέχεια ο Καλλικρατικός Δήμος Κοζάνης στα πλαίσια της εφαρμογής των περιβαλλοντικών όρων του έργου «Υδροηλεκτρικό έργο Ιλαρίωνα στο μέσο ρου του ποταμού Αλιάκμονα» παρακολουθούσαν στενά το θέμα της ανάπλαση της γύρω περιοχής μετά το πέρας της κατασκευής του έργου.

Την άνοιξή του 2014 στο Μουσείο Αιανής παρουσιάστηκε η μελέτη από τη μελετητική ομάδα της ΔΕΗ.

Οι επεμβάσεις αφορούν την εκτέλεση έργων ανάπλασης στην περιοχή , με δαπάνες της ΔΕΗ, που περιλαμβάνουν διαμορφώσεις χώρων για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων δασικής αναψυχής, που θα αποτελέσουν ένα υπερτοπικό πόλο έλξης.

Μετά την παρέλευση τριών ετών από την παρουσίαση της μελέτης και την λειτουργία πλέον του ΥΗΣ Ιλαρίωνα, παρακαλούμε να τεθεί θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενημερωθεί το σώμα και οι δημότες του Δήμου Κοζάνης και κυρίως της Δ.Ε. της Αιανής για το πώς εξελίσσεται η ανάπλαση της περιοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.