To Σωματείο Οικοδόμων Εορδαίας απαντά στο αντίστοιχο σωματείο της Κοζάνης

7 Φεβρουαρίου 2017
12:37

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του σωματείου Οικοδόμων Κοζάνης, θα θέλαμε να σας υπενθυμίζουμε ότι η περιοχή Εορδαίας διαθέτει σωματείο αντίστοιχο, το οποίο δεν είναι απλά μία σφραγίδα αλλά ένα ενεργό- δυναμικό σωματείο και αυτό αποδεικνύεται από την δράση του τόσα χρόνια και από τους ίδιους του εργαζόμενους που συμμετέχουν κάθε φορά στις εκλογικές διαδικασίες.

Σας συνιστούμε λοιπόν να ασχοληθείτε με την περιοχή ευθύνης σας και όπως σεβόμαστε εμείς κάθε περιοχή έτσι να δείξετε και εσείς τον σεβασμό που πρέπει.

Το σωματείο Οικοδόμων Εορδαίας και μπορεί και έχει τα μέσα να προασπίζεται τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζομένων μελών που υπάγονται στη δύναμή του και δεν χρειαζόμαστε «πατερούληδες» από άλλες περιοχές να μας υποδείξουν πως να διαχειριστούμε τα προβλήματα στην περιοχή ευθύνης μας.

Σε μία δημοκρατική χώρα πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμούς για να έχουμε την απαίτηση να μας σέβονται και αυτοί.

Από το Γραφείο Τύπου του

Σωματείου Οικοδόμων Εορδαίας.

8 σχόλια

  • Γραφείο τύπου ε;;;
    Από πότε έχει να συνεδριάσει το ΔΣ; Βασικά ποιο είναι το ΔΣ. Διορισμένοι είστε όλοι. Μυστικές εκλογές με διπλογραμμένους και τριπλογραμμένους, ψεύτικα μητρώα, πληρωμένες συνδρομές άγνωστο από που, ψηφίζουν κομμώτριες και μαθηματικοί αντί για οικοδόμοι. Μπράβοι και τραμπούκοι για εκφοβισμό περασμένες εκλογές. Αυτά είναι τα έργα του Τσιλφίδη. Βια και νοθεία.
    Πότε ήταν η τελευταία φορά που ασχοληθήκατε με εμάς που είμαστε τόσο καιρό άνεργοι συνάδελφοι;
    Έχετε να πιάσετε σκεπάρνι από τον καιρό που ήταν το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση…….

    • ρε φιλε εχει κατι να αποδειξεις στοιχοιωδως αυτα που λες ;
      και απο την αλλη γιατι αυτοι ειναι διορισμενοι ενω της κοζανης ειναι γνησιοι αγωνιστες; απο που προκυπτει;

      απο την κομματικη πειθαρχια;

  • Από ολοκληρο φιρμάνι που σας κατακεραύνωσε και σας έσυρε τα εξ’ αμάξης, σας κατήγγειλε ότι είστε στην ουσία τσιράκια της εργοδοσίας, εσείς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    Είστε τραγικοί γιατί είστε ένοχοι. Και το μόνο που βρήκατε να πείτε είναι ότι δεν τους θέλετε για “πατερούληδες”;;; χαχαχαχαχαχα
    Ο πολιτικός λόγος τους Εργατικού Κέντρου έχει πέσει πολύ τελικά. Επίπεδο εργολάβων!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.