Ανακοίνωση της ΔΕΤΗΠ για τη λειτουργία της τηλεθέρμανσης

7 Φεβρουαρίου 2017
13:00

Πληροφορούμε τους Καταναλωτές Τηλεθέρμανσης ότι :

α) Εφ`όσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν παρέχεται θερμότητα σε συνεχή βάση, όλο το 24ωρο στο σύνολο της πόλης.

β) Το πρόγραμμα της εναλλαγή λειτουργίας ανά δίωρο, θα επανέλθει σύμφωνα με τα ωράρια που έχουν ήδη ανακοινωθεί, μόνο εάν επικρατήσει έντονο ψύχος.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν ή να αφήσουν το μήνυμά τους στα τηλέφωνα της Δ.Ε.ΤΗ.Π. όλο το 24ωρο (24630 54420, 21, 22, 24630 55745).

 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

4 σχόλια

  • Κύριοι σοβαρευτείτε επιτέλους. Απαιτούμε να βγάλετε μία ανακοίνωση που να λέει τα εξής: “Ενημερώνουμε τους καταναλωτές του δήμου Εορδαίας ότι η παροχή της τηλεθέρμανσης θα συνεχιστεί κανονικά και μάλιστα για 24 ώρες συνεχής λειτουργία κάθε ημέρα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών Ιουνίου, Ιουλίου και Αυγούστου 2017. Εάν κάποιες οικοδομές επιθυμούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού να γυρίσουν από πετρέλαιο σε τηλεθέρμανση παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα συνεργεία μας στα τηλέφωνα (24630 54420, 21, 22, 24630 55745) γιατί ούτως άλλως κοιμόμαστε και θα βγει τηλεφωνητής”. Για την ΔΕΤΗΠ ο εξυπνάκιας κρατικοδίαιτος πρόεδρος που δεν νιώθει!!!

  • ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ! ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΟΦΟΚΡΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΑΗΔΙΕΣ! ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ;

  • Εμενα μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να μου ηρθε λογαριασμος τηλ/σης διπλασια απο την προηγουμενη φορα ενω καιει μισες ωρες κι αυτες τα σωματα ειναι χλιαρα;

    και δεν ειμαι ο μονος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.