Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες της ομάδας “Ταξιδευτές του θεάτρου” (της Γιάννας Γκουτζιαμάνη)

31 Οκτωβρίου 2018
00:03
Κανένα σχόλιο

Συγχαρητήρια

Στέλνω θερμά συγχαρητήρια στα δυο παιδιά της ομάδας «Ταξιδευτές του θεάτρου», που διακρίθηκαν στις εξετάσεις του Οκτωβρίου αντίστοιχα: 1) Κότσι Κοσμάς: Εθνικό θέατρο – τμήμα σκηνοθεσίας , στους 11 επιτυχόντες – 6 αγόρια ( 320 οι διαγωνιζόμενοι) και

2) Λιάκος Νίκος: Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, 7ος στους 142 επιτυχόντες ( 300 οι διαγωνιζόμενοι).

Και οι δύο ταξίδεψαν με το καράβι της ομάδας 4 χρόνια με αφοσίωση και πίστη στην ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Δύο παραστάσεις στάθηκαν καθοριστικές για την πορεία και την επιτυχία τους αντίστοιχα:

«Κακοβελόνης ο Ισόθεος» , Α. Σολομός 2014 για τον Κοσμά. Ήταν ο Κουκής που έβαλε σκοπό του και έφυγε από την Αχλαδουρίτσα στην Αθήνα, για να βρει την επιτυχία.

«Το άσμα της Ιωάννας και του Κωνσταντίνου» Τ. Σινόπουλος, Ιούνιος 2018, για το Νίκο. Εμπνεύστηκε το σκηνικό και πάντρεψε αριστοτεχνικά τη ζωγραφική με το θέατρο. Το δεύτερο του έδωσε την ώθηση και τόλμησε να πάει στις εξετάσεις.

Τους εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στην τέχνη που αγαπούν. Και τους ευχαριστώ για την ψυχή και την αγάπη που κατέθεσαν στην ομάδα, η οποία συνεχίζει την πορεία της με καινούργια παιδιά.

Κοζάνη 30-10-2018

Γκουτζιαμάνη Γιάννα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.