Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης Παντελής Καρακασίδης για δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας

31 Οκτωβρίου 2018
05:01

 

Με δεδομένο πρόσφατο δημοσίευμα που φέρει τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κ. Παντελή Καρακασίδη, ως υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, παρότι έγινε γραπτή παρέμβαση διάψευσης περί ευφάνταστων σκέψεων – σεναρίων, αλλά και επειδή δεν υπήρξε η παραμικρή δημόσια επανόρθωση μέχρι σήμερα, κρίνεται σκόπιμο να γνωστοποιηθούν τα εξής:

Από μια απλή και μόνο ανάγνωση δημόσιων δηλώσεων του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε., κάθε καλόπιστος θα διαπίστωνε ότι στα σχετικά ερωτήματα περί εκδήλωσης πιθανής υποψηφιότητας, πάντα με σταθερό και κατηγορηματικό τρόπο, απαντούσε ευθέως ότι η παρουσία του στη θέση ευθύνης ως Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε., δεν σχετίζεται με καμία προσωπική προσδοκία και επιθυμία εμπλοκής του με υποψηφιότητες τόσο σε αυτοδιοικητικό, όσο και σε βουλευτικό επίπεδο.

Συνεπώς, δημοσιεύσεις αυτού του τύπου, δίχως την πρέπουσα τεκμηρίωση, από τη μια επιχειρούν να αποθαρρύνουν ορισμένους ανθρώπους με ικανότητες, προοπτική και γενικότερη κοινωνική αποδοχή, δημιουργώντας αδιέξοδα και τεχνητές οξύνσεις, μέσω της διασποράς ανύπαρκτων υποψηφιοτήτων και από την άλλη, να προκαλέσουν «ύποπτες» διαιρέσεις στην κοινωνία της Εορδαίας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τέλος, δηλώνεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η όποια εμπλοκή του ονόματος του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. ως επικεφαλή Συνδυασμού στο Δήμο Εορδαίας στερείται πραγματικής βάσης και οι ήδη εκπεφρασμένες σκέψεις και αναφορές περί αυτού αποτελούν -μάλλον- ερμηνεία «χρησμού» από μια «αναξιόπιστη Πυθία», οπότε πιθανά θα πρέπει οι συντάκτες τους να αναζητήσουν την αλήθεια στην ερμηνεία των όποιων «σκέψεων – χρησμών», σε κάποιο πιο αξιόπιστο Μαντείο!

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Παντελής Καρακασίδης

6 σχόλια

  • Καρακασίδη εστησες το παιχνιδι του Δημου Κοζανης με τα γνωστα γεγονοτα κατα την επισκεψη Μπακογιαννη και εχεις το θρασος να μιλας για αδιεξοδα,τεχνητες οξυνσεις και υποπτες διαιρεσεις οταν ηδη τα εχεις κανει εσυ;ποιον περιγραφεις τον εαυτο σου;εισαι ο αυτουργος της μεγαλοπρεπους ηττας που ερχεται στο δημο Κοζανης,με τον Ασαλουμιδη δε θα ειχε γινει τιποτα απο αυτα.

  • Σάκη, όταν γράφουμε τέτοιες ανακοινώσεις, δεν χρησιμοποιούμε τρίτο πρόσωπο. Τις γράφουμε σε πρώτο πρόσωπο, για να είναι πιο προσωπικές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.