Ομόφωνη απόφαση του Πρύτανη και των μελών της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, υπέρ της δημιουργίας ενός νέου Ενιαίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

31 Οκτωβρίου 2018
11:22

Η Σύγκλητος του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στη 20η Συνεδρίασή της στις 29-10-2018, κατά τη συζήτηση των μετά ημερήσιας διάταξης θεμάτων της

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

«Ο Πρύτανης και τα μέλη της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας τάσσονται υπέρ της δημιουργίας ενός νέου Ενιαίου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πρότασης που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο του έτους 2018»

Ο Πρύτανης και τα μέλη της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

13 σχόλια

    • Μήπως κρυφός πόθος να βγεις από την πίσω πόρτα με πτυχίο ΑΕΙ;πλήρης ισοπέδωση της Παιδείας δυστυχώς με νομοσχέδια τέρατα, που εξυπηρετούν μικροπολιτικα συμφέροντα κ μόνο.

      • Ολη η ευρωοη δε σου φτανει να δεις απο ποτε τα εκει αντιστοιχα ιδρυματα εγιναν πανεπιστημια;πολυ κομπλεξ. Λες και τα αει αποτελουν χωρους εγκεφαλων. Αρεια φυλη. Ειστε τοσο κομπλεξικοι που την τυφλα σας την ξανατε βιτρινα κοκορεματος

        • Kανένα κόμπλεξ.Απλές διαπιστώσεις κάνω. εξάλλου όλοι κρίνονται στο στίβο της Ζωής και η ”Παιδεία’ κάποιου και η μόρφωση δεν κρίνεται από ένα χαρτί.Απλά η προσπάθεια και οι κόποι πρέπει να ανταμείβονται.
          Άλλο να περνάς με 3000 μόρια και άλλο πχ Ιατρική
          Μην τα ισοπεδώνουμαι όλα

  • ΛΟΓΙΚΟ. Ο υποβαθμισμενος χαιρεται να συγχωνευθει με τον αναβαθμισμενο
    το θεμα ειναι να αναβαθμιστει το τει και οχι να υποβαθμιστει το αει
    και φυσικα εχει πλακα καθως πολλοι καθηγητες του τει που κανονικα ουτε σαν φοιτητες δεν θα ηταν εκει, ξαφνικα θα γινουν καθηγητες πανεπιστημιου

  • Σιγα δε θα ενωθει το τει με το χαρβαντ. Μη κανετε ετσι. Ηρεμειστε. Μ ενα πανεπιστημιο χθεσινο θα ενωθει που δεν εχει ουτε πειρα ουτε υποδομες εν αντιθεσει με το τει που εχει πειρα και υποδομες 42 χρονων.

  • Ισοπεδωση ειναι η απονομη μεταπτυχιακου σε προπτυχιακο κύκλο. Ρουσφέτι στο ΤΕΕ και τον πρωθυπουργό που εισηχθη στο μέγιστο επιστηνονικο ίδρυμα του ΕΜΠ …μέσω Βουλγαρίας.

    Ο πρωθυπουργός με Βουλγάρικες εισαγωγικές.

  • ρε φιλε το αριστοτέλειο τελείωσες σαν μηχανικος το νούμερο 500 στον κοσμο Οχι το ΜΙΤ. Παγκόσμιος το πτυχίο ΤΕΙ υεωρειται barchelor . Α ξέχασα αν εχεις τελειωςει κολλέγιο στην αγγλια 3ετες θεωρείσαι μηχανικος, στην ελλαδα κ ειδήμων , αν εχεις τελειωςει ΤΕΙ εισαι άσχετος .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.