kozan.gr: Και νέο πρόστιμο (600 ευρώ), για παράβαση καπνίσματος, σε cafe – bar στην Κοζάνη

1 Νοεμβρίου 2018
12:39

Και νέο πρόστιμο (600 ευρώ), για παράβαση καπνίσματος, σε cafe – bar στην Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το γεγονός, η παράβαση βεβαιώθηκε χθες Τετάρτη 31/10, απογευματινές ώρες.

kozan.gr

34 σχόλια

  • Βαρεστε στο ψαχνο. Οποιος θελει να παραβαινει το νομο θα πλερωνει. Τελος οι τζαμπα μαγκες εις βαρος της υγειας μας!!!!!

    • Δεν σας αρέσει η ιδεα για μαγαζια καπνιστων και μη, γιατι θα πινετε ποτο μόνοι σας σαν κανγκουρες..Αν γινοτανε κατι τετοιο μια χαρά θα επινες τα ποτακια σου σε μαγαζια καπνιστων χωρις να βλαπτεται η υγεία σου…

      • Αν έχεις προσέξει Γιάννη, οι μη καπνιστές πλέον είναι πολύ περισσότεροι από τους καπνιστές. Μάλλον εσείς θα πίνετε το ποτάκι σας μόνοι σαν κάγκουρες. Κάτσε λοιπόν στο σπιτάκι σου να καπνίζεις με την ησυχία σου το τσιγαράκι σου κάτω από τον απορροφητήρα (γιατί δεν σε αφήνει η γυναίκα σου να καπνίζεις μέσα στο σπίτι) ή στο μπαλκόνι με την κουβέρτα στους ώμους και άφησε εμάς να πίνουμε τα ποτάκια μας μέσα στην θαλπωρή κρατώντας καθαρά τα πνευμόνια μας!

        • αχαχαχαχαα ωραίος ο Πάνος, και μετά θα του λέει μάσα τσίχλα και μην κάθεσαι κοντά στα παιδιά…και τουμπεκί ο κάγκουρας

          • Αχαχαχα πολύ πλάκα έχετε εγώ λοιπόν σαν καπνίστρια εποιδη δν σας έχω ανάγκη ούτε κ τα μαγαζιά σας έχω έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στο σπίτι μου με το τζάκι μου με τα ποτάκια μου κ τα καφεδάκια μου μέσα κ απολαμβάνω το τσιγάρο μου, οπότε βγείτε ελεύθερα.

      • Γιατί ασχολείσαι μαζί τους ούτως ή άλλως οι καπνιστές είμαστε πολύ κ καλή εγώ είμαι χρόνια καπνίστρια αλλά σέβομαι κ τους μη καπνιστές κ δν τους βρίζω κ προσέχω που καπνίζω σε αντίθεση με τους μη καπνιστές που νομίζουν ότι έχουμε λέπρα κ δν μας θέλουν στα καφέ τελικά όλα είναι θέμα παιδείας.

      • Σε μαγαζιά καπνιστών βλάπτεται η υγεία μας. Και αυτή η ιδέα δεν μπορεί να εφαρμοστεί, γιατί ο νόμος το λέει ξεκάθαρα: απαγορεύεται το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Τι δεν καταλαβαίνετε;

    • Γεια σου και σένα μάγκα ιδιώτη. Δεν κάνουν τη δουλειά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, κράζετε. Κάνουν τη δουλειά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, πάλι κράζετε. Γενικά, όλοι φταίνε εκτός από εσάς ε; Της σχολής κάνω ό, τι γουστάρω; Δεν νομίζω όμως, γιατί σε κόβω να κράζεις και τους αναρχικούς. Μπερδεμένος είσαι, για να μην πω κάτι πιο βαρύ.

  • Καιρός είναι. Αντε γιατι βρωμανε τα ρουχα μας όπου καθόμαστε για καφε και φυσικά εισπνέουμε ενα σκασμό καπνο.
    Αν και δεν ψηφισα Ιωαννιδη, του βγαζω το καπελο. Ο μόνος που πήρε μια απόφαση και την τηρησε, Οι άλλοι σφυρανε αδιαφορα.
    Μακαρι να κρατησει αυτη η απαγορευση…

      • Ενώ η Κοζάνη δεν έχει φουγάρα εεε; Είσαι τιτανομέγιστος. Κάπνισε κι άλλο. Δεν έχεις ανάγκη. Η Πτολεμαΐδα φίλτατε, έχει έναν δήμαρχο που αποδείχτηκε ανίκανος. Τόσο απλά. Δεν κάνει τίποτα.

  • Δεν μας νοιάζει ρε φίλε η Πτολεμαΐδα τι μας το γράφεις πήγαινε στον Δήμαρχο σου και διαμαρτυρισου .. Ιωαννίδη αν σε ψηφίσω για κάτι θα είναι για αυτό

    • Κρα κάνεις να έρθεις Πτολεμαΐδα αντικαπνιστή.
      Όρνιο ε όρνιο.
      Μακάρι να γίνουν τα μαγαζιά καπνιστών και μη ώστε να κάθεστε εσύ και οι ολίγοι σαν και εσένα να πίνετε μόνοι σας τους καφέδες σας.
      Κομπλεξικέ.

    • Για αυτό εμείς οι καπνιστές προτιμάμε την Πτολεμαΐδα γιατί πάμε πίνουμε το καφεδάκι η ποτάκι μας κ απολαμβάνουμε και το τσιγάρο μας κ γενικά η Πτολεμαΐδα έχει πολύ καλύτερο κόσμο από εσάς τους κοζανιτες, δν μας θέλετε μια δν σας θέλουμε δέκα.

      • Ότι έρχεστε τώρα εσείς στην Πτολεμαΐδα από Κοζάνη για να πιείτε καφέ. Μας έπεισες όμως. Από τα βουνά κατεβήκαμε εμείς ρε μεγάλε; Οι κοζανιτες δεν μπαινουν στην Πτολεμαΐδα ούτε όταν μένουν από βενζίνη και περνάνε από έξω περαστικοί. Σιγά μην έρθουν για να κάνουν τσιγάρο. Εγώ γνωρίζω κοζανιτες 50 χρονών που οι φορές που έχουν μπει στην Πτολεμαΐδα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Δεν τους κατηγορώ. Προφανώς δεν έχουν λόγο να έρθουν και καλά κάνουν. Αλλά εσύ τώρα, μην μας τρελαινεις κιόλας. Εμείς κι εμείς τα πίνουμε στην Πτολεμαΐδα. Γνωριζόμαστε πλέον. Μεγάλο χωριό γίναμε. Κι άμα κλείσει καμία μονάδα της ΔΕΗ ακόμη, θα γίνουμε μικρό.

        • Καταρχήν δν είμαι από Κοζάνη είμαι από χωριό κ δν είμαι ο είμαι η δλδ γυναίκα καπνίστρια κ ναι έρχομαι Πτολεμαΐδα κ για τα ψώνια μου κ για τους γιατρούς μου κ για το καφεδάκι μου μαζί με το τσιγάρο μου, αν σε ενόχλησε που είπα ότι εμεις πιο πολύ Πτολεμαΐδα κατεβαίνουμε κ δν το πιστεύεις είναι δικό σου πρόβλημα.

  • Όποιος θέλει τσιγάρες όξω ασε που το 2019 το πακετο θα κοντεψει 5 ευρω και 7 ευρω Ευρώπη είμαστε και τα πούρα 20 Ευρώ και 500 Ευρώ για τους εκπληκτικούς καπνιστές το πούρο θα κοστίζει σε λίγους μινες

  • Εξηγήστε μου με ποια λογική θα κόψεις το κάπνισμα σε μία πόλη που το 70% είναι καπνιστές? ο τζίρος από όλες τις επιχειρήσεις στις οποίες δουλεύουν βράδυ έχει μειωθεί κατά 70% αυτό σημαίνει ότι επιχειρήσεις στις οποίες απολαμβάνετε τα ποτάκια θα κλείσουν.
    Αυτό δεν καταλαβαίνετε? δηλαδή σας ενδιαφέρει πιο πολύ να μην καπνίζει ο άλλος δίπλα σας από το να κλείσουν όλες οι επιχειρήσεις και να πεινάσουν όλοι οι συνάνθρωποί σας Μπράβο σας Αυτή είναι η λογική σας. Και αν όντως είστε πιο πολλοί που λέτε στα σχολεία κάποια ζωντόβολα Κάντε μία διαδήλωση με αίτημα τα μαγαζιά να γίνουν καπνιστών και μη καπνιστών έτσι ώστε να μπορεί ο καπνιστής να πάει σε ένα μαγαζί και μη καπνιστής να πάει σε άλλο.
    Προσωπικά Εγώ ατμιζω δεν καπνίζω δηλαδή κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο που και αυτό κάποιους τους ενοχλεί αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να καπνίζει κάποιος άλλος δίπλα μου και έτσι θα έπρεπε να σκέφτεστε και εσείς οι υπόλοιποι.

    • Ενώ αυτά που γράφετε εσείς είναι λογικά!! Ναι λοιπόν, μας ενδιαφέρει να μην καπνίζουν οι άλλοι δίπλα μας και όχι αν θα κλείσουν μαγαζιά. Που δεν πρόκειται να κλείσουν από την καπνοαπαγόρευση, όπως δεν έχουν κλείσει στο εξωτερικό που εφαρμόζεται αυστηρά ο νόμος. Το σκεφτήκατε καθόλου ότι υπάρχουν μέσα στα μαγαζιά άνθρωποι που ενοχλούνται από τον καπνό;;;; Έγκυες γυναίκες, παιδιά, ασθενείς με χρόνια νοσήματα… Το παθητικό κάπνισμα προκαλεί βλάβες στην υγεία, ακόμα και θάνατο!!! Καταλάβετέ το!!

  • εδώ πουλάνε τη χώρα και εσείς μαλώνετε για το τσιγάρο και συμφωνώ με τους καπνιστές έδωσαν εντολή οι Ευρωπαίοι και εσείς πρέπει να υπακουσετε πουληστε και τη Μακεδονία αισχος.αντι να είμαστε ενωμένοι μαλώνουμε μεταξύ μας μπράβο Έλληνες θα ντρέπονται οι παππούδες σάς

  • Το τερματισατε!!!!! Επιπεδο ισα με τα χορτα! Οποιος πει οτι οι μη καπνιστες εχουν επιπεδο και ωριμοτητα….. ας διαβασει τις δηλωσεις σας! Μπραβο.

  • Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν μαγαζιά καπνιζόντων και μη καπνιζόντων. Κ έτσι Όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι Γιατί θα είχαν την επιλογή να πηγαίνουν όπου θέλουν.. Αυτό θα πει δημοκρατία κύριε Δήμαρχε.. Τώρα από εκεί κ πέρα ποια θα ήταν γεματα μικρή σημασία εχει

    • Μην κάνετε όνειρα. Ο νόμος ψηφίστηκε και θα εφαρμόζεται, θέλετε δεν θέλετε. Και μην μιλάτε για δημοκρατία, γιατί τόσα χρόνια μας επιβάλλετε φασιστικά τον καπνό σας.

      • στην κοζάνη ο νόμος εφαρμόζεται μέχρι τις 22.00 τι γίνεται με τα clubs?νόμο φυσαρμόνικα μόνο στην Κοζάνη έχουμε.

      • Δεν Σας επέβαλλε κάποιος να πηγαίνετε στα μαγαζιά κ να εμπνέετε τον καπνο..Οπότε δεν νομίζω να Σας το επέβαλλε κάποιος φασιστικά.. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε δημοκρατία είναι να έχεις την επιλογή κ Όχι να σου επιβάλλουν κάποια κατάσταση.. Κ οι νόμοι ξέρετε δεν είναι πάντα δίκαιοι κ δημοκρατικοί.Καλό θα ήταν να βρείτε ένα χόμπι να να ασχοληθείτε για να Σας περάσουν τα νευρα

        • Αφήστε τις θεωρίες σας, γιατί αυτά σε μένα δεν περνάνε. Ξέρω τι σημαίνει δημοκρατία, δεν θα μου πείτε εσείς. Ξέρω επίσης ότι οι νόμοι δεν είναι πάντα δίκαιοι και δημοκρατικοί.
          Φυσικά κανείς δεν με επέβαλλε να πάω σε μαγαζιά, πήγαινα παλιά από επιλογή. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι και σε άλλους χώρους καπνίζουν, ακόμα και έξω στο δρόμο και αναγκάζομαι να αναπνέω τον καπνό και αυτό έχει άσχημες συνέπειες στην υγεία μου. Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας και απαιτώ να με σεβαστούν οι άλλοι.
          Όσο για αυτό που μου προτείνετε, δεν το δέχομαι και κόψτε την ειρωνεία, εντάξει;;;;

        • Καθημερινά μου επιβάλλουν φασιστικά τον καπνό τους, όπου κι αν πάω!!! Γιατί να υποφέρουμε εγώ και χιλιάδες άνθρωποι από την κακιά συνήθεια των καπνιστών;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.