Π.Ε. Κοζάνης: Yποβολή αιτήσεων για Κυψέλες Διαχείμασης μελισσιών

1 Νοεμβρίου 2018
12:57
Κανένα σχόλιο

 

Το Τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ενημερώνει ότι σύμφωνα με την υπ αριθ: 938/81027/26-7-2017 (Β΄2834) ΥΑ, υποχρεούνται οι μελισσοκόμοι να δηλώσουν με σχετική αίτηση – δήλωση τα προς διαχείμαση μελίσσια.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης-δήλωση κυψελών διαχείμασης είναι έως 31 Δεκεμβρίου 2018.

Δεν είναι απαραίτητη η αίτηση-δήλωση κυψελών διαχείμασης στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο θεωρημένο κατά το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2018 για το οποίο δηλώνονται οι κυψέλες διαχείμασης.

Η υποβολή των αιτήσεων και η προσκόμιση μελισσοκομικού βιβλιαρίου γίνεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, 1ος όροφος, γραφείο 24 (πρώην κτίριο Νομαρχίας).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στο τηλέφωνο 24613-51368.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.