Κοζάνη: Eκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση των δυνατοτήτων ανάπτυξης της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στη Λίμνη Πολυφύτου», τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

1 Νοεμβρίου 2018
13:22

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση των δυνατοτήτων ανάπτυξης της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στη Λίμνη Πολυφύτου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Δημοκρατίας 27, Διοικητήριο Κοζάνης).

2 σχόλια

  • Αστεία πράγματα!
    Στην λίμνη τόσο οι ερασιτέχνες όσο και οι επαγγελματίες κάνουν ό,τι θέλουν!
    Δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες και αυτοί που υπάρχουν δεν υπάρχει κανείς για να τους επιβάλλει!
    Η λαθραλίευση είναι ανεξέλεγκτη τόσο των Ελλήνων, ιδιαίτερα όμως των αλλοδαπών που δεν σέβονται τίποτα!
    Οι δε σκοπιανοί παίρνουν ψάρια ακόμη και μεγέθους γόνου (!!!) και μας αφήνουν τα σκουπίδια τους, εδώ κι εκεί…
    Την δε Χειμαδίτιδα που είναι και πιο μικρή στο μέγεθος την έχουν καταβιάσει:
    όλο πλαστικά μπουκάλια με νερό “PELISTER” και μπύρες “SKOPKO” θα βρεις…
    Κι αν πάρεις την αστυνομία για να τους βάλει λίγο χέρι, να μην είναι ασύδωτοι, αυτή είναι κρυμμένη πίσω από κανένα θάμνο να γράψει κανένα φουκαρά που πάει για το μεροκάματο και παίρνει 550 € τον μήνα ενώ τα πρόστιμα ξεκινάνε από 700 € και πάνω…

    • Αυτοι ειναι. Ποτε τον νομοταγη δεν τον στηριζουν,ποτε τον παρανομο δεν τον πειραζουν. Εβλεπα σημερα πρωι στο κεντρο και νοτια στανταρ φυσιογνωμιες παιδιων που επαιτουν. Γιατι δεν συλλαμβανονται; γιατι δεν πανε υποχρεωτικα σχολειο; σε καμια ευρωπαικη χωρα δεν υπαρχει αυτο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.