Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη αναπαραγωγή και διάθεση βιβλίων

1 Νοεμβρίου 2018
13:00

Συνελήφθησαν χθες (31-10-2018) το μεσημέρι στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 32 και 21 ετών, ιδιοκτήτης και υπάλληλος καταστήματος στην Φλώρινα, για παραβίαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αναλυτικότερα, εκπρόσωπος εκδοτικής εταιρίας κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας ότι κατάστημα στην Φλώρινα, με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, προβαίνει στην επανεκτύπωση πρωτότυπων βιβλίων της εταιρίας, ξενόγλωσσου περιεχομένου, χωρίς την άδεια της, τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση στο κοινό.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο παραπάνω κατάστημα, εντόπισαν και κατέσχεσαν μία (1) συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb), μια (1) μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, δεκαέξι (16) αντίτυπα βιβλίων, τέσσερις (4) αποδείξεις και το χρηματικό ποσό των είκοσι πέντε (25) ευρώ.

Οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

2 σχόλια

  • AΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ-ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ- ΤΟ΄ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!! ΑΚΟΥ 53 ΕΥΡΩ (ΕΙΤΕ ΑΠΟ Β/ΠΩΛΕΙΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ 20ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ Η ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠ΄ΤΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ

  • Απαραδεκτη η βιομηχανία βιβλίων γύρο από την διδασκαλία
    των Αγγλικών !

    Συνέχεια αλλάζουν τα βιβλία , γιά να υποχρεώνονται οι
    γονείς να αγοράζουν καινούργια , αλλά και οι καθηγητές
    και πανάκριβα !

    κάτι πρέπει να γίνει !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.