Εκδρομή του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης στην Βλαστή Εορδαίας την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου

1 Νοεμβρίου 2018
17:34
Κανένα σχόλιο

Την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης προγραμμάτισε εκδρομή στη Βλάστη Κοζάνης, από όπου καταγόταν ο εθνικός ήρωας ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, αδελφοποιητός του ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ, και συμπολεμιστής του από το 1800 ως το 1821, στον Όλυμπο και στα Πιέρια, αρχικά και στα Βαλκάνια στη συνέχεια.

Μετά την ανατίναξη της Μονής του Σέκου, και το ολοκαύτωμα του Γ. Ολυμπίου, ο Γ. Φαρμάκης αντιστάθηκε λίγες ακόμη μέρες, αλλά τελικά πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Τούρκους, και στάλθηκε «πεσκέσι» στο Σουλτάνο.

Οι δύο πολιτιστικοί Σύλλογοι θα προβούν σε αδελφοποίηση, στα πλαίσια των εορτών για τα 100 χρόνια από την Ίδρυση του Συλλόγου Λιβαδιωτών Κατερίνης.

Εγγραφές καθημερινά στα τηλέφωνα:

6974.451177 (Γ.Κατσίκης) και 6978. 55 93363 (Ευαγγελία Δαμαλή)

Σύλλογος Λιβαδιωτών Κατερίνης Εκδρομές
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 
http://olympiobima.gr/ekdromi-toy-syllogoy-livadioton-katerinis-stin-vlasti-kozanis

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.