Ολυμπία Τελιγιορίδου: “Ψευδές το δήθεν πόρισμα της επιτροπής για τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας”

1 Νοεμβρίου 2018
17:01

Το δημοσίευμα του esos.gr που αναπαράχθηκε και από τοπικά ΜΜΕ για δήθεν “πόρισμα” της επιτροπής για τη συγχώνευση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας απλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το δήθεν “πόρισμα”, που δεν είναι πρόταση του Υπουργείου Παιδείας, έχουν ήδη διαψεύσει με δηλώσεις τους μέλη της επιτροπής όπως ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε, ακολουθούν και άλλες διαψεύσεις. Καταδικάζουμε τις σκοπιμότητες δημοσίευσης ενός κειμένου που είναι προϊόν φαντασίας. Κατανοούμε τη δυσκολία ορισμένων πολιτικών κύκλων και δυνάμεων στο να αποδεχθούν την προσπάθεια αναδιαμόρφωσης του χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη χώρα μας. Το ενιαίο Πανεπιστήμιο στη Δυτική Μακεδονία είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γραφείο Τύπου

3 σχόλια

  • Το κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε στο esos.gr αποτελεί την πρόταση της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Το μόνο ‘’ψευδές’’ λοιπόν είναι αυτό το οποίο γράφει το γραφείο τύπου της κ. Τέλιοριδου, το οποίο δεν κατακαβενει ούτε υπολογίζει τις σχολές , τους φοιτητές και την ίδια την πόλη της Καστοριάς στην οποία λειτουργεί παρά πολύ ισχυρό και αξιόλογο ΤΕΙ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.