kozan.gr: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, παρουσία μελών του Σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΕ που ζήτησαν να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην επιχείρηση – H Iωάννα Ανδρονικίδου τα έβαλε με τον πρόεδρο λέγοντάς του είσαι δια παραιτήσεως δημοτικός σύμβουλος και δύο φορές δεν εκλέχτηκες (Βίντεο 10′ – Αποκλειστικά πλάνα)

1 Νοεμβρίου 2018
20:17

 

Ένταση σημειώθηκε, στη σημερινή (1/11) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας όταν μέλη του Σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑ Εoρδαίας ζήτησαν να συζητηθούν, προ ημερησίας διατάξεως,  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην επιχείρηση, όπου, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, επικρατούν  απαράδεκτες συνθήκες στις σχέσεις με τους προϊσταμένους τους, υπάρχει άνιση αντιμετώπιση των συναδέλφων τους στο Βιολογικό καθαρισμό,  δεν γίνονται προμήθειες – αγορές υλικών και  δεν επιδιορθώνονται οι βλάβες σε μηχανήματα κι αυτοκίνητα λόγω της έλλειψης ανταλλακτικών. Τελικά το θέμα δεν συζητήθηκε εκτενώς καθώς απουσίαζε κι ο δήμαρχος Εορδαίας Σ. Ζαμανίδης, ωστόσο αναμένεται να τεθεί ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση. Μέχρι, όμως να αποφασισθεί αυτό, επικράτησε ένταση, τόσο ανάμεσα στους εργαζομένους και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Π. Παπαοικονόμου όσο και στον τελευταίο και τη δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης Ι. Ανδρονικίδου, η οποία ανεβάζοντας τους τόνους και ζητώντας να συζητηθεί το θέμα, εν τέλει, αποχώρησε,  λέγοντας, απευθυνόμενη προς εκείνον: “Είσαι δια παραιτήσεως δημοτικός σύμβουλος και δύο φορές δεν εκλέχτηκε”. Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του kozan.gr, στο βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος

 

 

8 σχόλια

  • Δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Ένα κολυμβητήριο λειτουργούσε στην Πτολεμαΐδα και πρόλαβε και αυτό και το ρήμαξε φέτος ο πλεονασματάκιας ! Δήμαρχος και σύμβουλοι ο καθρέφτης μας. Ο άλλος έχει 50 χρόνια αντιδήμαρχος , σύμβουλος και γενικός δερβέναγας. Και οι καρέκλες τον βαρέθηκαν. Τον ψηφίζουμε όμως εκεειιιιι ..και μετά παραπονιόμαστε!

    • Άρα έχει πλάνο ο τύπος… πηγαίνει με όποιον κερδίζει…. και το κακό είναι ότι ο καιρός κοντεύει και δεν ακούγονται υποψήφιοι…όσο για τον πλεονασματακια καλά τα λες. Άσε το επίπεδο της αρχής της πόλης όλο και πέφτει

    • Καλά να είναι λοιπόν και το kozan που τα βγάζει, να τα βλέπουμε εμείς οι ίδιοι , μπας και αλλάξουμε πρώτα εμείς και μετά και οι τοπικοί άρχοντες. Γιατί εγώ προσωπικά θεωρώ ότι σε αυτό το χάλι της πόλης, συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό τα τοπικά μέσα “ενημέρωσης” της πόλης, που μόνο ενημέρωση δεν έκαναν τόσα και τόσα χρόνια. Δημοσιογράφοι και καλά, κρουεζάδες, στελέχη κομμάτων, υποψήφιοι σύμβουλοι και άλλα τέτοια κωμικοτραγικα.

  • Σωστός. Ο καθένας παίρνει τον λόγο όποτε θέλει, λέει ότι θέλει, βρίζει το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο και αυτοί είναι σε θέση άμυνας. Επίπεδο πολύ χαμηλό. Σημείο των καιρών ίσως και της γενικότερης απαξίωσης θεσμών. Αυτούς διαλέξαμε αυτοί μας αξίζουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.